Olen irtisanonut Elisa Pilvilinna palvelun. Palvelussa oleva sisältö poistetaan muutaman päivän kuluttua. Jos tilaan palvelun uudelleen niin säilyykö palvelussa jo oleva sisältö? Eli palvelun uudelleen tilaaminen ei tyhjennä palvelussa jo olevaa sisältöä?
