Vastattu

Firefox for Android ei avaa Tuotteesi-sivuja Mobiili OmaElisassa?

  • 2 January 2022
  • 3 kommenttia
  • 111 katselukerrat

Kunniamerkki +2

Missäköhän on vika kun OmaElisan Tuotteesi-kohdan tuote-kohdat ei aukea tuolla Firefox for Android -selaimella (jos selain on asetettu oletukseksi)?
Chrome- tai Samsung Internet -selaimilla kaikki kohdat aukeaa normaalisti.

Android-ohjelmien versiot: Chrome 96.0.4664.104, Firefox for Android 95.2.0, OmaElisa Mobiili 3.1.763, Samsung Internet 16.0.6.23

PS. Ostin uuden Samsung Galaxy A52s 5G -puhelimen (Android 11 uusimmilla päivityksillä) kun edellisessä Nokia 5 -puhelimessa oli sisäinen muisti aina vähissä. Käyttöliittymä on vähän erilainen näissä Samsungin puhelimissa kuin Nokian puhelimissa.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi freesoul 3 January 2022, 11:34

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Erikoinen juttu! Asensin firefox for androidin omalle puhelimelleni ja kirjauduin oma elisaan → kaikki toimi normaalisti.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Hei @luke, OmaElisan kehitystiimi tutki tätä ongelmaa. Ongelma saatiin rajattua Android 11 -käyttöjärjestelmään. Samaa ongelmaa ei havaittu, jos käytössä oli Android 10. Ongelma voi myös olla Firefoxin yhteensopivuudessa Android 11:n kanssa, koska se on oma sovelluksensa.

Kunniamerkki +2

Poistin ja asensin Firefox- ja OmaElisa-sovellukset uudestaan. Tuotteesi-kohdan tuote-kohdat aukesi yhden kerran, mutta ei enää sen jälkeen Firefox-selaimella.

Pitää sitten laittaa Chrome tai Samsung Internet -selain oletusselaimeksi (jotta OmaElisa toimii) ja laittaa Firefox-selain alkunäyttöön omaa käyttöä varten.

Käytän Firefox-selainta kun tietokoneessakin on sama (ja synkronointi käytössä).