Vastattu

FTP yhteys ei enää onnistu

  • 8 April 2021
  • 3 kommenttia
  • 235 katselukerrat

Päivän aikana otin monta kertaa yhteyttä kolumbuksen ftp palvelimeen joka toimi hyvin. Se loppui kuin seinään 5 aikaan enkä saa yhteyttä takasin. Toiselle palvelimelle saa yhteyden.

Lueskelin näitäkin sivuja ja etsin apua. Kokeilin 2 eri koneella Windows ja Mac ja 2 eri ohjelmalla FileZilla ja CyperDuck ja kahdella eri nettiliittymällä. En saa yhteyttä. Asetukset, tunnukset ja salasana on varmasti oikein kun juuri olin siihen yhteydessä.

Filezilla antaa kriittisen virhe koodin 530. Internet kertoo tästä koodista: If you get an error 530: That's a server problem and has nothing to do with FileZilla. You often get 530 if your login data isn't accepted anymore by the server. You need to contact the server support in this case.

Eli onko vika teidän (elisa/ kolumbus) päässä?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi FoxMulberry 9 April 2021, 20:18

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Toi 530 viittais että  serveripää hylkää kirjautumisen mahdollisesti tunnareista johtuen :thinking:  Ootko koittanut vielä että vaihtaisit salasanaa ja koittaisit sitten uusiksi kirjautumista? Mikäli se ei tuota apua, niin laittele asiakasnumerosi profiiliisi ja vilkastaan jos siellä näkyisi jotain outoutta :)

Kiitos vastauksesta.

En kokeillut vaihtaa salasanaa kun se outous oli juuri siinä että kokopäivän toimi ja sitten ei. Kaiken lisäksi copy pastean salasanat ja tunnukset joten ne ovat varmasti oikeat.

Tänään aamulla testasin niin ei toiminut, antoi saman virheen. Nyt toimii samoilla tunnuksilla ja salasanalla. Missä oli vika sitä en tiedä.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Samaa tuntuu välillä tekevän muutkin Elisan FTP palvelimet. Olisikohan ajoittaista ruuhkaa?

Lisäksi HTTP puoli on ihmeen hidas, maks nopeudet ovat olleet 20M ja jos kaksi lataa samaa sivua nopeus puolittuu. Kahdella eri Elisan kotisivupalvelimella testattua. Varmaan kohta aika vaihtaa muuhun, kun ei edes PHP tukeakaan ole, eikä CGI toimi.