Vastattu

Kirjat hukassa?

  • 23 December 2023
  • 5 kommenttia
  • 83 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Hei!

Huomasin, että minulla on yhtäkkiä vain 3 kirjaa Elisa Kirjassa, vaikka sinne on osteltu useita kirjoja vuosien varrella. Minne ihmeeseen ne on voinut kadota? Eihän kerran ostetut voi mihinkään kadota? Osa on vielä ollut lukematta / kuuntelematta. 
 

onko muille sattunut vastaavaa viime aikoina?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ihan Ite 25 December 2023, 07:35

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Olethan kirjautuneena sovellukseen/palveluun? Kirjoja voi nykyään myös piilottaa omasta hyllystä, mutta tuskin vahingossa olet useita kirjoja poistanut näkyvistä.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Joo kyllä aina ollaan kirjautuneena. Huomasin kun lunastin lahjakirjan, että vanhemmat kirjat on kadonnu. 3 viimeisintä vain näkyy. Enkä löydä mitään asetuksia, että ne olis piilossa. Onneks ne löytyy ostotiedoista elisalta.

 

oon pitäny itestään selvänä että kerran ostetut säilyy itellä kuten kirjahyllyssä olevat fyysisetki kirjat. Saavat maksaa takas joka pennin jos näin ei oo.

Katsotko omaa hyllyä sovelluksen vai nettisivun kautta? Eikä suodattimia ole valittuna? Kummassakin on ollut viime aikoina jos jonkin sortin häiriötä, joten kannattaa kokeilla molempia ja nettisivuja vielä jollain toisella selaimellakin.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Sovelluksen puolella näkyy 3 vissiin uusinta mutta netin puolella näkyy kaikki. Mikä järki tässä nyt on?? Mulla ei oo mitään tarvetta netin puolelle mennä. Tolla sovelluksella ei tee enää mitään jos siellä ei omat kirjat näy. Erikoista touhua. Tällä saa kyllä asiakkaat ajettua muualle.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

No nyt se selvis. Piti poistaa appi ja asentaa uudelleen niin kirjat ilmestyi. Eipä oo tullu vastaan tämmöstä aiemmin.

Osallistu keskusteluun