Koska Elisa Kirja synkronointivirhe korjataan?

  • 17 March 2024
  • 4 kommenttia
  • 69 katselukerrat

Olen vuosia ollut Elisa Kirjan käyttäjä ja tovin aikaa kuukausitilaajakin, en siis ole kysymässä ensimmäisistä käyttökokemuksista närkästyneenä. Keväästä 2023 saakka iOS versioissa oleva Oma kirjahyllyn synkronointivirhettä ei vieläkään ole korjattu vaikka sekä iOS päivittynyt ja Elisa Kirjan sovellus päivittynyt.

 

Laite eikä sovellukset ole olleet päivittämättä, joten siitä ei voi jäädä kiinni, mutta mikään päivitys ei ongelmaa korjaa. Olen antanut palautetta useampaa kautta ja ilmoittanut tarkasti virheenkuvauksen ennenkin.

 

Kirjahyllyyn ei päivity uudet kirjat, jotka olen hyllyyn valinnut, mutta pääsen lukemaan/kuuntelemaan kirjaa. Käyttökokemukselta tökerö, koska joudun joka kerta etsimään ensin kirjan Elisa Kirjan valikoista. Kirjanmerkit toimii kuitenkin, joten pääsen jatkamaan siitä mihin jäin.

 

Koti-valikko ei toimi sen paremmin eli sama synkronointivirhe tulee siihenkin, eikä kirjahyllyyn valitut kirjat näy. 

iPadOS versioissa Elisa Kirja myös käytössä eikä vastaavaa ongelmaa siinä. iPad ei vaan kuitenkaan taskuun mahdu joten hieno kun Elisa Kirja toimisi iPhonessa.

Markkinoilla on kilpailykykyisiä vastaavia palveluntarjoajia ja suhteellisen kärsivällisesti olen korjauksia odottanut, joten en ensimmäisenä ole ollut edes siirtymässä muualle, mutta ennen kesää 2024 on syytä tehdä valintoja. 


4 kommenttia

Android-sovellus on ainakin OnePlussassa kaatuillut, hyytyillyt ja jämähdellyt aina kirjan laitteelle lataamisen tai laitteelta poistamisen jälkeen jo vuosia. Aluksi korjausta lupailtiin,nyt pari vuotta on asiakaspalvelusta saanut vain copy-pastettuja vakio-liibalaaba-vastauksia.

Androidissa auttaa sovelluksen tappaminen ("pakota pysähtymään") ja välimuistin tyhjennys. Tosin sen joutuu tekemään kymmenkunta kertaa jokaisen äänikirjan lataamisen aikana. Voisikohan siitä olla apua IOS:in synkronointiongelmassa?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Oletko kokeillut poistaa Elisa Kirjan sovelluksen ja asentaa sen uudelleen? 🤔 Mikä iPhone siulla on ja millä ohjelmistoversiolla?

Teretulemast mukaan OmaYhteisöön @kirjojenlukija ! 😊

Kiitos @fizban vinkistä, ei ollut apua tuosta - kokeilin vastaavaa jo aiemmin ja nyt vinkistäsi uudelleenkin, mutta tilanne edelleen sama :(

@Burnett olen poistanut ja lisännyt Elisa Kirja sovelluksen 10-15 kertaa. Sain asiakaspalvelusta ja joltakin asiantuntijalta nämä vinkit myös aiemmin.

Käytössä iPhone 13 ja uusin iOS ohjelmistoversio, mitä aina milläkin hetkellä saatavilla eli tällä hetkellä iOS 17.4. Elisa Kirja sovellus päivittyy myös automaattisesti, joten en käytä vanhaa versiota.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Onpa outoa, kun ei sitten iPadOS puolella vastaavaa ole. Testailen itsekin tuota, kun käytössä on iPhone 13 Pro. 🤔

Osallistu keskusteluun