Vastattu

Lahjakortti nollaantuu vaikka ei maksu menny läpi

  • 28 November 2022
  • 1 kommentti
  • 100 katselukerrat


Olen yrittänyt käyttää elisan lahjakortit verkkokaupassa monta kertaa nyt. Sain laitettu sisään lahjakorttien tiedot ja rastit ruuduihin mutta jatkaessa tilausta niin ilmoitti vaan joku virhe. Kokeiltu eri selaimella ja koneilla ja nyt sanoo yhtäkkiä että ei ole saldoa enää jäljellä. Chatissa sanottiin että lahjakortti palautuu pari tunnin päästä jos ei ole maksettu tilauksen. Oma elisassa tilaus on siellä ja haluaa että maksan tilauksen kokonaisuudessa ilman lahjakortteja. En muuten maksa.

Alustavasti juttu oli se että vaihdoin elisaan sen takia kun sai hyvän tarjouksen kahdella liittymällä, kotinetti, pluss 2 50€ lahjakorttia.
Meni sillä lailla että kotinetti ei toiminut ollenkaan kun oli "korjaustyötä" ja liittymät ei toiminut minun työpaikalla ja kotona pätkii. Irtisanoin kaikki mutta sieltä sanottiin että saan käyttää pois lahjakortit. Nyt ei ole saldoa niillä vaikka oli päivällä kun yritin tilata älykellon, nyt näyttää nolla vaikka en ole tilannut mitään koska en päässy maksamaan joku virheilmoituksen takia.

Voiko joku auttaa?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 28 November 2022, 11:46

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7

Kun asiakaspalvelun pakeillakin olet ollut, niin

Laita yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimi :lle.

Lisää omaan profiiliisi asiakasnumero jos ei ole:

Oma profiili/muokkaa profiilia.

Omaan profiiliin pääset

klikkaamalla nimimerkkipallukkaasi/Omaprofiili

Eiköhän löydy ratkaisu ongelmaan.

Osallistu keskusteluun