Vastattu

maksun vaihto

  • 21 May 2021
  • 4 kommenttia
  • 148 katselukerrat

Haluaisin muuttaa pojan laskun hänelle itselleen kun on 18 v. 
menee nyt minulta suoraveloituksena. Miten toimin? 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi LeonM 21 May 2021, 12:41

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Todennäköisesti olet myös liittymän omistaja ja poikasi on ainoastaan sen käyttäjä. En ala tässä epäillä jälkikasvusi laskunmaksukykyä, mutta samassa tilanteessa vaihtaisin liittymänomistajan sille, joka numeroa oikeasti käyttää.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/ohje/sopijan-vaihto/#poikkeustilanteet

 

Joku minua viisaampi osannee neuvoa, kuinka yksittäisen suoraveloituksen voi päättää nettipankissa, jonne olet todennäköisesti tehdyt  suoraveloitusvaltakirjan elisan kanssa. Voisin kuvitella, jos vaihdat liittymän omistajuuden pojallesi niin, suoraveloitus tililtäsi päättyy samalla.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Moikka @Sinikikka1111 
Tervetuloa OmaYhteisöön. Yksi vaihtoehto on niin kuin @LeonM jo ehdottikin elikkäs tehdä liittymälle kokonaan omistajan vaihdos jonka jälkeen poika voi vastaanottaa laskut haluamallaan tavalla. 
Suoraveloitussopimus pitäisi päättää pankkiin. Onnistunee yleensä verkkopankin kautta lopettaa noita suoramaksusopimuksia :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Voisin kuvitella, jos vaihdat liittymän omistajuuden pojallesi niin, suoraveloitus tililtäsi päättyy samalla.

Nämä ovat kaksi eri asiaa.

Mikäli liittymän haltijuus siirretään pojalle, ainoastaan tästä liittymästä syntyvät laskut loppuvat sinulta. Muut Elisan palvelusi pysyvät suoraveloituksessa.

Mikäli sinulla ei ole muita palveluita Elisalta, suoraveloitukset toki päättyvät sen jälkeen, kun liittymän loppulasku on saapunut. Huomioi kuitenkin, että mikäli myöhemmin avaat uuden palvelun Elisalta, se saattaa mennä suoraveloitukseen, ellet erikseen lopeta suoraveloitussopimusta pankissasi.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Voisin kuvitella, jos vaihdat liittymän omistajuuden pojallesi niin, suoraveloitus tililtäsi päättyy samalla.

Nämä ovat kaksi eri asiaa.

Hyvä lisähuomio. Kirjoitin löperösti. Tarkoitin toki ainoastaan tätä jälkikasvun numeroa, jonka omistajuus siirrettäisiin hänelle. Tarina ei kerro, onko säikeen aloittajalle muita elisan liittymän suoraveloituksessa.

Itse en puolestani tiedä, näkyvätkö useiden elisan liittymien suoraveloitussopimukset erillisinä nettipankissa, joista voisi sulkea vain yhden siinä tapauksessa, ettei omistajuus siirtyisikään hänelle, vaan lasku osoitettaisiin hänelle esimerkiksi OmaElisa-sovelluksessa, tekstiviestinä tai sähköpostitse.