Vastattu

Niteforce Max 4G ei toimi

  • 16 January 2024
  • 1 kommentti
  • 51 katselukerrat

Mulla Niteforce max 4g. Lopetti 3pvn jälkeen toiminnan, muistikortti oli täys (tyhjensin), meiliin tullu kuvan kuvaa vaan appiin suoraan. Nyt ei lähe pelittään. Linckeazin app ja sielt sanottiin ettei mun kamera tartte edes mitään liittymää, onko näin? Mul laitenetti L muttei löytyny paikkaa appissa mihi laittaa liityymänro. Vadtaus oli tuo ylempi "ei tarvii liittymää ". Kameran mukana tuli kuitenki tuo nettiliittymäkorttikin.

 

EDIT: 18.1.2024 // Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi. -Burnett

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 16 January 2024, 10:48

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7

Mulla Niteforce max 4g. Lopetti 3pvn jälkeen toiminnan, muistikortti oli täys (tyhjensin), meiliin tullu kuvan kuvaa vaan appiin suoraan. Nyt ei lähe pelittään. Linckeazin app ja sielt sanottiin ettei mun kamera tartte edes mitään liittymää, onko näin? Mul laitenetti L muttei löytyny paikkaa appissa mihi laittaa liityymänro. Vadtaus oli tuo ylempi "ei tarvii liittymää ". Kameran mukana tuli kuitenki tuo nettiliittymäkorttikin..

Kysäisin asian tiimoilta eränetistä:

https://www.eranetti.fi/

Chattikin on, jos ei päällä, niin viestiä. Sähköpostiin tulee vastaus nopeasti.

Vastasivat noin:

Kyllä se tarvitsee liittymän. Oletko laittanut pilvestä tuon sähköpostiin lähetyksen päälle ja oletko katsonut roskapostisi.
Tuota puhelin numeroa ei tarvitse enää laittaa mihinkään vaan se siirtyy automaattisesti pilveen kamerasta kuvan mukana.”
 

Eli kysäise vaan eränetistä, niin tulee  varmaan asia kuntoon.

Osallistu keskusteluun