Vastattu

Osamaksusopimusten luottorajaNäytä ensimmäinen kirjoitus

26 kommenttia

Päivitystä:

 

Luottotiedot ihan piakkoin puhtaat, toinen operaattori nosti jo luottorajan 1000€ (!!). 


Koetin ostaa Elisalta 299€ (en 1200€ luuria!) AirPods Prot töitä varten 12kk laskusopparilla. 
 

”TÖÖT; ei voida myydä, toisen luokan kansalainen”. Punainen kortti.
 

toinen operaattori: nostimme luottorajaasi, että saat jatkossakin kaiken tarvitsemasi Meiltä!
 

käsittämätöntä Elisalta. Ihan **tun käsittämätön käytäntö. 

 

EDIT: 22.6.2023 // Muokattu mainostusta pois. -Snouppi

Minulle tuolta toiselta operaattorilta, jota ei saa mainostaa, soitettiin hiljattain ja tarjottiin nopeampaa nettiliittymää (taloyhtiöliittymä), jota en ollut aikaisemmin saanut maksuhäiriömerkinnän takia. Kuulemma ovat muuttaneet käytäntöjään ja päättäneet tarjota nopeampia yhteyksiä myös maksuhäiriömerkinnän omaaville. Ilman mitään vakuusmaksuja.

Kiva yllätys, varsinkin kun minulla tuo merkintä ei poistu ihan pian - ammatinharjoittajana äkillinen pysyvä työkyvyttömyys oli katastrofi, joka sotki talouden pitkäksi aikaa eikä pienestä eläkkeestä nopeasti makseta takaisin. Elisalla asiakkuutta on takana parikymmentä vuotta ja tuhansien eurojen ostot, jotka jatkossa suunnataan meilläkin muualle. Puolisolla luottotiedot ovat kunnossa, mutta olen ostanut Elisalta paljon ihan kannatuksen vuoksi, aiemminhan luottotiedoton vanha asiakas voi ostaa Elisalta osamaksulla.

"Toisen operaattorin" toiminnasta tuli oikeasti tunne, että minusta välitettiin asiakkaana, vaikka minulla on ollut sieltä vain tuo automaattisesti asuntoon tuleva perusnopeuksinen nettiliittymä. Elisan toiminnasta taas tulee nykyään täysin päinvastainen fiilis.

Ehkä he uudella käytännöllään välttävät muutaman luottokauppatappion, mutta menettävät myös tuhansien eurojen edestä asiakkuuksia. 

Osallistu keskusteluun