Vastattu

Säilyvätkö Elisa Kirjassa omaan hyllyyn kuukausitilauksella siirretyt kirjat, jos lopettaa kuukausitilauksen?

  • 2 June 2022
  • 3 kommenttia
  • 112 katselukerrat

Tein juuri kk-tilaussopimuksen Elisa Kirjaan ja siirsin samantien yhden kirjan omaan hyllyyn. Olen myös ostanut kirjoja tätä ennen, jotka säilyvät omassa hyllyssä jatkuvasti. 

Säilyvätkö kk-tilauksen aikana omaan hyllyyn siirretyt kirjat hyllyssä, jos lopettaa kk-tilauksen, mutta säilyy Elisan asiakkaana ja jatkaa kirjojen ostamista?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kallej 2 June 2022, 09:47

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 2

Itselläni oli määräaikainen kk-tilaus, joka on loppunut loman aikana. Kuukausitilauksen aikana hyllyyn siirretyt kirjat ovat säilyneet siellä, mutta jos yritän lukea niitä, tulee ilmoitus, “kuukausitilauksesi ei enää ole voimassa, ole hyvä ja aktivoi kuukausitilaus”  eli et voi lukea enää kuukausitilauksen aikana  hyllyyn siirrettyjä kirjoja. Samassa ilmoituksessa annetaan mahdollisuus ostaa kyseinen kirja eli joudut ostamaan kirjan jos haluat sen lukea. 

Kiitokset vastauksesta! Hyvä tietää. Ajattelinkin, että jotenkin sitä rajoitetaan. Onhan se toki ymmärrettävääkin: muutoinhan voisi ottaa kuukaudeksi sopimuksen ja siirtää tonneilla luettavaa hyllyynsä. 

Käyttäjätaso 2

Jatketaan nyt vielä sen verran, että aktivoin kuukausitilauksen uudelleen. Hyllyssä oli yksi kirja, jonka lukeminen oli jäänyt kesken ennen kk-tilauksen päättymistä ja nyt kun aktivoin tilauksen uudelleen, niin kirja aukesi siitä kohdasta mihin lukeminen oli aiemmin keskeytynyt eli hyvin olivat tiedot pysyneet tallella, vaikka tilaus olikin päättynyt.

Osallistu keskusteluun