Vastattu

Toimivatko Elisa Kirjan nettisivut muilla?

  • 13 July 2023
  • 5 kommenttia
  • 67 katselukerrat

Elisa Kirjan nettisivut on mulla tökkiny enemmän ja vähemmän koko kesän. Välillä ei anna kirjautua lainkaan, välillä muistilista näkyy vain puoliksi tai näyttää kokonaan tyhjältä, välillä osto pysähtyy maksutavan valinnan lataamiseen, välillä kirjan kantta tai kirjailijan nimeä klikkaamalla tulee vain ilmoitus, ettei sivua löydy. Tämä siis Android 12:lla ja Chromella. Kokeilin Opera miniä ja sillä näytti toimivan paremmin.

Sovelluksen kautta valokoima toimisi, mutta sovellus ei ole enää vuosiin oikein toiminut OnePlus seiskassa, vaan kaatuilee lähes joka toiminnon jälkeen, varsinkin, laitteelle latauksen tai laitteelta poiston yhteydessä, joten sitä kautta sivujen käyttö on turhan työlästä.

Asiakaspalvelu vastaa kyselyihin (niin sivujen kuin sovelluksenkin osalta) vain samalla valmiilla vastauspohjalla, saattaa joskus jopa kysyä lisätietoja, mutta mykistyy sitten tyystin. En ole saanut mitään vastausta siihen, että onko muilla ongelmia sivujen kanssa, yritetäänkö ongelmalle edes tehdä mitään tai miten kauan tämän takkuamisen voi olettaa jatkuvan.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi fizban 17 July 2023, 08:29

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Onpa kurja kuulla, että Elisa Kirjan nettisivujen kanssa on ollut nyt noin paljon haasteita 😥 meillä ei ole tiedossa mitään laajempaa ongelmaa Kirjan sivujen kanssa eikä vastaan ole tullut oikein vastaavanlaisia ilmoituksia, joten olisi tosi hyvä saada rajailtua ongelmaa vähän enemmän. 🔍 

Ongelmia oli ilmeisesti OnePlus 7 -mallin luurilla? Hyvä että olitkin kokeillut jo toista selainta 👍🏼 pystyisitkö @fizban kokeilla vielä mahdollisesti jotain kolmatta selainta (esim. Mozilla Firefox), sekä tyhjentää Google Chromen välimuistin (cache) ja “keksit” (cookies)? 

Olitko mahdollisesti testannut hetkeen Kirjan sivuja millään muulla laitteella, esim. toisella älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella? 🤔

Olen käyttänyt Kirjan sivuja vain tällä OP:n luurilla. Välimuistin tai evästeiden tyhjennys ei auta. Ongelma tulee ja menee satunnaisesti.

Yleensä se alkanee kai siitä, kun sivuilla tarjoukset vaihtuvat tai päivitetään jotain muuta. Alunperin taisi alkaa hieman ennen muutosta, jossa kansikuvien pikkukuvia suurennettiin. Sitten sivut toimivat hetken ja heittäytyivät tyystin toimimattomiksi, kun kansikuviin lisättiin nurkkaan "tarjous"-merkki.

Voin mä kai jossain vaiheessa asennella muitakin selaimia, mutta onhan se hiukan typerää käyttää toista selainta pelkästään Kirjaa varten. Millään muulla sivulla ei Chromen kanssa ole ollut ongelmia.

Toki voisin vaihtaa selainta kokonaankin, jahka keksin miten kirjanmerkit saa Chromesta siirrettyä johonkin toiseen selaimeen. Aikaisemmin mun mielestä esim. Operassa oli "tuo kirjanmerkit" -valikko, mutta nyt en onnistunut sitä löytämään.

Käyttäjätaso 7

Toki voisin vaihtaa selainta kokonaankin, jahka keksin miten kirjanmerkit saa Chromesta siirrettyä johonkin toiseen selaimeen. Aikaisemmin mun mielestä esim. Operassa oli "tuo kirjanmerkit" -valikko, mutta nyt en onnistunut sitä löytämään.

Ilmeisesti tämä on mobiiliversioilla kohtuullisen hankalaa tai mahdotonta.

Esim. Firefoxin ja Braven osalta suositus on kierrättää homma synkronoimalla kirjanmerkit tietokoneen selainten kanssa. Tietokoneversiot osaavat hakea Chromen kirjanmerkit.

 

No, jopas on hankalaa. Kiitokset vinkistä kuitenkin, josko joku päivä tulisi tietokonekin avattua.

Sivustoasetusten poisto Chromessa näyttää auttavan joksikin aikaa. Se vain palauttaa ärsyttävät, eteen pomppivat mainokset joillekin sivuille.

Osallistu keskusteluun