TV:n toimitusajassa viivästys

  • 7 January 2023
  • 3 kommenttia
  • 71 katselukerrat

TILASIN 27.12.2022;Nokia 32 tuumainen Full HD Android Smart TV (2022) , ja nyt he ovat siirtäneet 3, kertaa toimitus aikaa,  uusi toimitus pv 16.01, tuskin he ovat myyneet eioota, jos olisin tiennyt en olisi tilannut elisalta, saman tv, olisi,ja saan nytkin muulta saman hintaa, huono firma rahat kelpaavat mutta palvelut ovat,p;;&/stä, elisa viihdepoxi hdmiportti on huonona mutta en saa uutta, vaihdan firmaa,just maksoin kaikki pois voin vaihtaa kun huvittaa,, onko telia tai dna kokemuksia?


EDIT 9.1.2022 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Moikka @charger67 ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Pahoittelut viivästyksestä. Tämän hetkisen arvion mukaan tosiaan saataisiin lisää laitteita ensi viikolla (vkolla 3), tällä hetkellä kyseiset laitteet on tosiaan loppu varastosta ja odotellaan varastoon lisää täytettä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Tilauksen voi myös perua ilman kuluja.

TV:n toimitusajassa viivästys, jatkan omaa ‘’aihettani’’ sain taas viestin elisalta nyt he siirsivät toimitus aikaa 4,päivää eteenpäin taas, nyt 20.01. tontze sanoo että tilaukaen voi perua ilman kustannuksia, mutta en saa samaan hintaa tota tv;tä,jos olisin tiennyt tämän olisin tilannut sen telialta tai powerilta, elisan ei pitäisi myydä eioota, edelleen elisa myy samaa tv,tä vaikka heillä ei ole toimittaa sitä, otan kuluttaja neuvantaan yhteyttä, ja vaihdan firmaa se on varma,

Osallistu keskusteluun