Vastattu

Videotiedostojen palautus Pilvilinnasta hukkaa oikean aikaleiman

  • 22 October 2021
  • 7 kommenttia
  • 139 katselukerrat

Kun palautan kännykältä Pilvilinnaan varmuuskopioituja videoita tietokoneelle (kännykälle en ole kokeillut) niiden päiväykseksi muuttuu latauspäivä, ei kuvauspäivä. Kuitenkin alkuperäiset ovat oikealla päivällä, eli niissä on tiedoston aika ja päiväys oikein.

Miksi pilvilinna hukkaa tämän? Valokuvat palautuvat oikealla päivällä. Ikäänkuin palautus lukisi time stampin tiedoston exif, missä videoilla ei ole päiväystä mutta valokuvilla on.



EDIT 27.2.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi JJesseJ 26 October 2021, 11:48

Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Moikka @PetriS2 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 

Kuulostaapas erikoiselta, nyt en aivan varmaksi osaa sanoa mistä tämä johtuu. Selvitetään toki asia. Oliko sinulla mikä puhelin käytössä (merkki, malli)? 

Hei, 

 

Huawei P30 Pro. 

 

Mutta täsmennän: sekä kuvat, että videot ovat siis Pilvilinnassa katsottuna oikeiden päivien alla. Päivämäärä muuttuu palautuspäiväksi vasta kun niitä palauttaa tietokoneelle. Haluaisin tietenkin pitää kuvauspäivän. Kännykälle palautusta en ole kokeillut. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Kiitti tiedoista. 
Pystyisitkö vielä testaamaan kännykälle palautuksen? Tai jos sulla on vielä joku kolmas laite mille pystyisit palautusta testaamaan niin aina parempi mitä useamman laitteen pääsee testaamaan. :)

No niin, vihdoin!

Mielenkiintoista.. Tiedostopäiväykseksi tuli oikea, mutta silti se tuli videotiedostot listalle viimeisimmäksi eli juuri palautus hetkelle.

 

Siis esikatselussa näkyy päiväys oikein, mutta videon sijainti listauksessa on väärä. 

 

Palautettu suoraan pilvilinna Apista. Tietokoneelle palautus testattu Pilvilinna web sivun kautta. 

Hei,

Tuliko tähän aikaleima asiaan jotain ratkaisua.  Minä tässä lataillut kuvia pilvilinnasta läppärille ja aikaleima muuttuu palautushetkelle.  Tiedoston aikaleima ja mitä kamalinta niin luontiaikaleima myös.  Tai kun properties ikkunasta katsoo niin kuvan luontiaika on muuttunut.

 

Mitenkä saan kuvat pilvilinnasta koneelle niin että aikaleimat pysyy koskemattomina?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @TeroMakkonen, kurja kuulla että sama vaiva kiusaa sinunkin Pilvilinnaa 😥 oletko huomannut, tapahtuuko samaa jos palautat tiedostoja Pilvilinnasta esimerkiksi puhelimelle, tai mille tahansa toiselle laitteelle? Sinulla ilmeisesti kuvienkin aikaleimat muuttuvat, ei vain videoiden? 🤔

Sain neuvon, joskin olin sitä jo kokeillut, vaan kokeilin uudestaan ja kyllä nyt sain kuvat omalle koneelle ja ihan oikein. Tämä siis selvisi.

Osallistu keskusteluun