Vastattu

Boly MG984G asetukset

  • 3 April 2022
  • 10 kommenttia
  • 215 katselukerrat

Terve, osaiskos kukaan kertoa, mitkä ovat nykyisin oikeat Saunalahti prepaid asetukset otsikon mukaiselle kameralle. Kokeilin nettitietojen perusteella oheisen kuvan mukaisia, vaan ei toimi.  Lienee vanhaa tietoa taasen??

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 3 April 2022, 21:52

Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Olet jo varmaan tuoltakin katsellut:

https://blog.e-ville.com/testissa-lahettava-riistakamera-4g-bolyguard-mg98/

Onhan Sim- kortin Pin- koodin kysely pois päältä.

Juu. On pois pin-kysely. Kamera näyttää saunalahti ja on verkossa. Olen kolunnut tuon e-ville linkin mukaisen  softan läpi moneen kertaan. Ei toimi elisa valinnalla ja ei toimi saunalahti valinnalla. Saunalahti prepaid on avainsana.  Olen yrittänyt send to phone mms  email mms  email gprs. Nuo löytyy camera setting kautta. Moodi on instant.  Ei vaan toimi. Pitääköhän kokeilla tuo Molnus vielä. Onko prepaidissa joku asetus aktivoimatta? Sillä voi ainakin soittaa ja pin on pois. Lisäksi kamera näyttää Saunalahden verkossa olevansa.

Käyttäjätaso 7

Vanhaa keskustelua:

Pieni ote:

Yksi vinkki,  on jättää email1 tyhjäksi ja laittaa sähköpostiosoite, johon viestit lähetetään vasta email2 kenttään

Voisi jotain apua ehkä löytyä.

Joo, ei toimi. Config kyllä näkyy siten kun on asetettu myös kameran menun kautta ilman läppäriä. Ei vaan lähetä. Prepaidiin tuo liittynee. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Gmail on todella kranttu kirjautumisien suhteen. Olethan muistanut aktivoida POP, IMAP ja SMTP-protokollat Gmailin asetuksista sekä Googlen tiliasetuksista vähemmän turvalliset sovellukset ja vastaillut riittävän monta kertaa tietoturvavaroituksiin kyllä, se olin minä?

Gmailia on oikeastaan jo turha edes yrittää asettaa valvontakameraan, sillä Gmail poistaa salasanakirjautumisen käytöstä 30.5.2022. Kamerasi tuskin osaa OAuth 2.0 kirjautumista, joten tuon jälkeen Gmail ei ainakaan toimi kamerassasi.

Vaihda send email server vähemmän tiukkapipoiseen, kuten Elisan ja Saunalahden liittymiä käytettäessä:

  • Palvelin: smtp.kolumbus.fi
  • Protokolla: SMTP (portti 25)
  • SSL-suojaus: Ei
  • Palvelin edellyttää kirjautumista: Ei

Jos sähköpostin lähettämisen kanssa tuntuu olevan liikaa säätöä kameran kanssa, kannattaa kokeilla myös erityisesti kameroille suunniteltua smtp-palvelua, kuten esimerkiksi Seneram.

Joo, ei toimi senerammiin eikä minnekään muallekaan. Ei kolmubuksellakaan. Prepaid on ok, tieto tuli Elisalta. Kamera kuvaa, ei sitten varmaan lähetä.

Nyt toimii senerammiin. Saunalahti tai Elisa ei. Myös sms toimii. #T#. Ilmeisesti patterit oli kiikun kaakun, kun ei tullut senerammiin kuvaa. Laite ilmoitti jossain vaiheessa tekstiviestillä IMEI:n ja alhaisen patteritason. Tuon vermeen käyttö edellyttää akkua  jonka kimppuun seuraavaksi.

Käyttäjätaso 5

Moikka @Bolyman! Onko sim-korttia testattu esimerkiksi puhelimella, että pystyykö MMS-viestejä lähettämään? Oliko tuon laitteen tarkka malli Boly MG984G ilman muita merkkejä? Laittaisitko kyseisen Prepaidin numeron profiilin tietoihisi, että voin tarkistaa myös liittymän täältä käsin. 🙂

Joo, en laita numeroa. Tyyppi on -36M.  Saunalahden porttinumeroon tuo täytyy liittyä ja apn:ään & gprs asetuksiin koska toimii senerammiin. 

Käyttäjätaso 5

@Bolyman Rupesin tuossa pohtimaan, että kerkesitkö tuota gmailin kolmannen osapuolen suojausta laskemaan gmailin sivuilla https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=fi

Tuosta oli @irritus oivallisesti nostanut esille tätä.

Osallistu keskusteluun