Burrel kamera 4g pro

  • 16 November 2021
  • 5 kommenttia
  • 140 katselukerrat

Jos asetuksissa vastaanotto sähköpostiin niin silloin ei tule ylimääräisiä kuluja? Yllärinä melkein 400 e lasku.. 


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Viestin hintaan ei vaikuta vastaanottajan osoite, vaan lähetystapa.

  • Jos lähetät viestin sähköpostina sähköpostiosoitteeseen, kyse on internet-liikenteestä ja siitä veloitetaan käyttämäsi internet-yhteyden maksu. Useimmissa liittymätyypeissä tämä tarkoittaa kiinteää kuukausimaksua, mutta se voi olla myös esimerkiksi 0,066 €/Mt.
  • Jos lähetät viestin multimediana puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen, kyseessä on multimediaviesti ja siitä veloitetaan multimediaviestin maksu. Huoleton-liittymissä multimediaviestit sisältyvät perusmaksuun. Rajoitukseton-paketeilla voi lähettää ainakin 161 viestiä vuorokaudessa. Muissa liittymätyypeissä multimediaviestit maksavat noin 0,06 – 0,20 € / kappale.

Mikäli tarkoituksenasi on lähettää kuvat kamerasta eteenpäin sähköpostina, varmista, että multimediaviestien asetukset ovat tyhjiä. Eli tyhjennä MMS-välilehdeltä kaikki kentät.

Jos tarkoituksenasi on lähettää multimediaviestejä, hanki Huoleton-liittymä.

Minulla on käytössä elisan burrel video liittymä. Maksaako etäohjaus komennon laitto? Jos sinne on lisännyt useamman numeron johon kuvat menevät niin veloittaa tietysti joka puhelimeen menneet kuvat? Millaiset asetukset kannattaa laittaa ettei tule tuollaisia järkkyjä hintoja? Saattoi tulla monta kymmentä kuvaa päivän aikana. Kiitos avusta! 

Tämmöstä ollut muillakin, poimittu näistä keskusteluista:

Vaikka sopimuksen puolesta olisi asiat kunnossa, silti ei homma pelitä. Meille tuli yli 400 euron lasku vaikka oli liittymätyyppi Burrell kuva, joka pitäisi olla sopiva liittymätyyppi  riistakameraan. Asetukset ovat kuitenkin kunnossa. Miksi te myytte tämmöisiä tuotteita, jos teillä A) ei ole osaavaa henkilökuntaa, joka osaa ohjata ja opastaa asiakasta ko laitteen osalta ja saa sellaisen liittymän, joka on oikein ja toimii eikä tule isoja laskuja  sekä 😎 te laitatte Burrelin oman liittymän mukaan, joka ei kuitenkaan toimi eikä paketin mukana tule kirjallisia ohjeita mukana. 

Näitä samoja ongelmia on ollut jo vuosi sitten näköjään ja tänäkin vuonna. Voisiko teillä olla koulutus ko laitteesta vaikka esim. 5 henkilölle, jotka osaavat auttaa ja vastata kysymyksiin sekä auttaa tuotetukiasioilla ? tai vetäkää kaikki riistakamerat myynnistä pois. 

 

Suoraan sanoen tekee mieli tehdä isompi juttu tästä nyt.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

@HannaKaisa - Laittaisitko yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimi  -käyttäjälle niin voitaisiin käydä tuota tilannetta hieman tarkemmin läpi? Kiitos!

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

@HannaKaisa 

Katsoin, että tuohon Elisan burrel video liittymään kuuluu: 

  • Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS-viestiä

Kannattaa laittaa raja kameraan, että vain kaksi viestiä per päivä, jos haluat niitä mms:änä puhelimeen lähettää. Muussa tapauksessa laittaa lähetys tapahtumaan sähköpostitse niin menee tiedonsiirtona ja saa niitä aivan mielin määrin laittaa.

 

Itsekkin lähtisin siitä näkökulmasta, että jos ostan laitteen ja siihen tehdyn “sopivan” liittymän niin saan käyttää laitteen ominaisuuksia huoletta.

mms viestiä itsekkin mielellään käyttäisin, mutta hinnoittelun vuoksi toimii 0,9€/kk oleva liittymä ja sähköpostitse lähetys. Seuraavaksi tarkoitus laittaa prepaid, kun tarjousaika päättyy. Prepaidilla tai latausliittymällä kannattaisi melkein suosiolla testata ensin riistakameraa niin ei yllätyslaskuja tule, loppuu vain saldo tai sitten tarkistaa oma Elisasta liittymän käytön jo heti ensimmäisen kuvan jälkeen, että kuluiko dataa vai mms.

Toivottavasti saat tiimin kautta hyvityksen, kun puutteellinen opastus ilmeisesti ollut kyseessä.

Osallistu keskusteluun