Vastattu

Burrel laitenetti

  • 6 December 2021
  • 2 kommenttia
  • 100 katselukerrat

Käytössämme on "Elisa Burrel kuva" joka on sama kuin Elisa laitenetti (3.90e/kk). Liittymään sisältyy 100 ilmaista lähetystä kuukaudessa, jonka jälkeen menee maksua. Meitä on neljän miehen riistaporukka. Burrel lähettää aina yhden kuvan siis neljään email osoitteeseen kerralla. Onko silloin kyseessä yksi lähetys vai neljä lähetystä per kuva?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 6 December 2021, 10:15

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Onko kamera asetettu lähettämään kuvat multimediana MMS vai internet-sähköpostina SMTP?

Jos kamera käyttää lähetykseen multimediaviestejä, jokainen vastaanottaja lasketaan erikseen. Huomioi, että multimediaviestin voi lähettää niin matkapuhelinnumeroon kuin sähköpostiosoitteeseenkin.

Mikäli kamera käyttää internet-sähköpostia, viestien ja vastaanottajien määrä ei vaikuta kustannuksiin, koska liittymään sisältyy tiedonsiirtomäärältään rajoittamaton internet-yhteys. Internet-sähköpostilla viestin voi lähettää ainoastaan sähköpostiosoitteeseen, ei matkapuhelinnumeroon.

Kiitos paljon!

Burrel lähettää Internet sähköpostina eli dataa riittää!(3gt) Eilen asensin, ja minulle jäi sellainen kuva ettei lähetä kännykän numeroon ollenkaan jos ei asiakas liity Burrel+ kerhoon. 2,90e/kk. Mielestäni sumuttamista kun kuitenkin tekstariviestillä laitetta mainostetaan. Ei ainakaan minulle antanut valikossa lähetysvaihtoehdoiksi kuin 'Email' ja 'Burrel'