Vastattu

Chromecastin yhteysongelma

  • 21 April 2021
  • 1 kommentti
  • 66 katselukerrat

Miten saan chromecastin toimimaan...? 

Siis tilanne tämä, että yhdellä ihmisellä ei ole omaa nettiä huoneessaan, talon netti käytössä mutta ei yllä huoneeseen asti.

On vain netti käytössä puhelimessa ja chromebookin koneella on oma korttinsa ja netti. 

Sain viime vkolla toimimaan puhelimen netillä mutta nyt hävittänyt sen eikä chorecast ota yhteyttä. Toiminut siis välissä kyllä hyvin. 

Avuista olisin kiitollinen että saisin toimimaan. Saa yhteyden mutta ei verkkoyhteyttä. 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 23 April 2021, 14:30

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6

Moikka @Kati_erk ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Hmm… tuo puhelimen hotspotilla (eli jaetulla tukiasemalla) netin pyörittely on hieman vaivalloista :thinking:  tällaisessa tilanteessa erillinen netti tälle yksinäiselle jolle netti ei yllä omaan huoneeseen asti olisi hyvän toimivuuden kannalta paras ratkaisu, ellei huoneeseen voi vetää verkkokaapelia tai vahvistaa wifi-signaalia esimerkiksi mesh-laitteilla. Puhelimelta netin jako säännöllisesti myös kuluttaa laitetta ja erityisesti akkua aika hurjasti kun niitä ei ole suunniteltu säännöllisessä käytössä reitittimiksi. 

Jos haluat jonkinmoista purkkapatenttiratkaisua kokeilla ensin niin resetoipa kuule tuo koko Chromecast ja luo puhelimeen kokonaan uudestaan hotspot eri verkon nimellä ja salasanalla, auttaisiko se? :slight_smile:  Ja jos haluat että kurkataan tuolle yhdelle käyttäjälle omaa järkevää nettiratkaisua niin laita meille ihmeessä vielä yksityisviestiä profiilin @OmaYhteisö-tiimi kautta, keksitään varmasti sopiva ratkaisu! :thumbsup_tone2: