doro 8080 yhdistäminen tietokoneeseen


Kunniamerkki

Hei !

Miten ihmeessä saan liitettyä Doron pöytäkoneeseen niin et se näkyy resussien hallinnas ? Usb johto jo on !


11 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Nopealla googlaamisella löysin mainintaa jostain puuttuvista USB-ajureista jotka pitäisi PC:llä olla, jos nimittäin ei suoraan yhdistä kun pistää kaapelin puhelimeen kiinni ja sitten koneeseen. Sitä en sitten tiedä saako ne ajurit Doron sivuilta vai jostain muualta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

1. Kytke puhelimesi tietokoneeseen USB-johdolla.
Huomaa! Sinun on ehkä odotettava, kunnes ajuriohjelma asennetaan tietokoneellesi, ennen kuin pääset käyttämään puhelinta koneelta.

2. Avaa puhelimen ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä tilariviä alas. Napauta Android-järjestelmä/Näet lisää vaihtoehtoja napauttamalla ja valitseTiedostonsiirto.

3. Tietokoneen näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa pyydetään valitsemaan, mitä haluat tehdä, kun olet kytkenyt puhelimesitietokoneeseen.
4. Valitse laitteen avaaminen ja tiedostojen tarkastelu tietokoneella.
5. Odota kunnes puhelin/muistikortti ilmestyy ulkoisena levyasemanatietokoneen tiedostoselaimeen.
6. Vedä ja pudota valittuja tiedostoja puhelimen ja tietokoneen välillä.
7. Käytä tarpeen mukaan myös tietokoneesi Poista laite turvallisesti-toimintoa.
8. Kun olet valmis, irrota USB-johto.

 

Samat ohjeet ja muutkin Doron käyttöohjeet linkissä, jossa viertä alaspäin kohtaan SISÄLTÖ ja mene kohtaan no: 40 Puhelimen kytkeminen tietokoneeseen ja klikkaa sitä.

DORO 8080 Puhelimen kytkeminen tietokoneeseen

Kunniamerkki

@Huopa 

Mitä tuolla ajuriohjelmalla tarkoitetaan ??

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Tietokoneeseen täytyy asentaa USB ajurit (laiteohjain), jotta tietokone tunnistaa puhelimen ja tiedostoja voi siirtää laitteiden kesken. Doron pitäisi automaattisesti asentaa tuolla ajuriohjelmallaan nuo ajurit koneelle.

Kunniamerkki

@Huopa

Voi hyvä ihme et mä olen pihalla ku lumiukko!! Tiedätkö onko Elisan liikkeessä Sellossa ketään joka laittaisi nämä kuvat ja musiikit muistikortilta muistikortille jos tuon ne sinne ?? Maksua vastaan tietysti !?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

En tiedä onko tuolaista palvelua siellä Sellossa, jos paikalla on Elisan Omaguru, niin sitä voisit kysellä tekiskös tuon ja se kyllä maksaa:wink:  

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Onhan USB-tiedostonsiirto varmasti kytketty käyttöön?

Esimerkiksi Nokia 3:ssa tämä tapahtuisi:

  1. Kytke puhelin USB-kaapelilla tietokoneeseen.
  2. Etsi puhelimesta AsetuksetYhdistetyt laitteetUSB
  3. Aseta Käytä USB:tä → Tiedostonsiirto.

Huomioi, että mikäli USB-kaapelia ei ole kytketty tietokoneeseen, USB valikko ei näy.

Kunniamerkki

@irritus kyllä puhelin oli kytkettynä USB johdolla tietokoneeseen ja mut hah enää en ole varma olinko tehnyt tuota kakkos kohtaa, kolmosen tein

 

@Huopa joo omagurua mä just ajattelinki kans.. No katsotaan kuin käy täs jutus…

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Jos haluat ottaa USB-tiedostonsiirron käyttöön valmiiksi jo ennen kuin puhelin on kytketty tietokoneeseen, onnistuu tämä piilotetun kehittäjävalikon kautta.

Kehittäjävalikon aktivointi pitäisi onnistua näin:

  1. Etsi puhelimesta AsetuksetJärjestelmäLisätiedotTietoja puhelimesta.
  2. Rullaa alas ja klikkaa 10 kertaa Ohjelmistoversion numero.

Kun kehittäjävalikko on aktivoitu, pääset säätämään USB-asetuksia. Voit palata valikossa yhden pykälän ylöspäin ja jatkaa suoraan kohdasta 2.

  1. Etsi puhelimesta AsetuksetJärjestelmäLisätiedot.
  2. Etsi puhelimesta KehittäjäasetuksetUSB-oletusmääritys. Huomaa, että USB-asetukset ovat kehittäjävalikossa ripotellen. USB-vianetsinnästä täytyy vielä rullata hyvän matkaa eteenpäin.
  3. Valitse USB-valikosta Tiedostonsiirto.
Käyttäjätaso 7

Tämmöinenkin ohje, tiedä häntä toimiiko.

 

Liitä ensin Doro tietokoneeseesi kytkemällä USB-kaapeli. Sen jälkeen sinun on aktivoitava Multimedialaite or USB-muisti -vaihtoehto Doro-laitteen ilmoituspalkissa. Kun se on valmis, tietokone tunnistaa puhelimen ja pääset sitten pääsemään puhelintiedostoihin siirtymällä Oma tietokone. Puhelimen on oltava näkyvissä irrotettavana asemana. Sinun tarvitsee vain avata se ja löytää asiakirja nimeltä DCIM. Doro-laitteesi valokuvat tallennetaan tähän tiedostoon. Voit sitten kopioida haluamasi kuvat tietokoneellesi.

Käyttäjätaso 5

 

--Tiedätkö onko Elisan liikkeessä Sellossa ketään joka laittaisi nämä kuvat ja musiikit muistikortilta muistikortille jos tuon ne sinne ?? Maksua vastaan tietysti !?

Moi @Inkku 73 ! Täällä on jo Yhteisöläiset vastailleet varsin kattavasti miten tämä tiedonsiirto tietokoneen ja Doron välillä onnistuisi, mutta minä vastaan tuohon Sello-kysymykseen. :smile:

Meiltä löytyy Sellon myymälästä Omaguru-palvelupiste jossa Omaguru-asiantuntija auttaa laitteiden kanssa. Palvelupisteelle kannattaa varata aika ettei käynti mene jonottamiseksi. Tässä on suora linkki Sellon myymälän ajanvaraukseen: https://www.varaaheti.fi/omaguru/fi/espoo_sello/services

 

Omagurut voivat myös auttaa puhelimitse etäyhteyden kautta ja heillä on varattavissa mm. kiinteähintaisia takaisinsoittoja: https://elisa.fi/omaguru/palvelut/

Osallistu keskusteluun