Huawei gt harjoittelutietojen näyttö

  • 11 February 2021
  • 3 kommenttia
  • 70 katselukerrat

Harjoittelutietojen kaavio osiossa on ympyrän mallinen grafiikka, josta näkyy harjoittelun teho lämmittely - äärimmäinen minutteina harjoituksen kestosta. Vieressä myös tekstinä.  Ongelmana on se, että koko harjoitus (sauvakävely) näkyy lämmittely tehoisena pulssista ja vauhdista riippumatta. Aluksi näyttö toimi oikein. Tämä virhe tapahtuu Sony ja nokia puhelimissa, jonka vuoksi epäilen, että ongelma on kellon asetuksissa. löytyykö apua?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Itsellä ei ole kokemusta kyseisestä kellosta mutta olethan varmistanut, että kellossa on viimeisin päivitys asennettuna? :) 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Mulla on käytössä Honor Watch GS Pro, jossa lienee samankaltainen softa.

Omat pohdintani aiheesta:

Peruskuntoilu omalla tasollani harvoin nostaa tasoa kahta alimmaista korkeammaksi ellen sitten ala juosta tai hiihdä rankemmin ylämäkeä. 

Softapuolella sitten tarkistaisin, että olen ladannut Huawei Health -sovelluksen Huawein omasta Play kaupan korvikkeesta > AppGallerystä (joka tietenkin pitää ensin ladata). Päivityksiä on tullut useita ja mulla kellossa on nyt versio: 11.0.4.6.

Taisin syöttää tietoni kelloon tuon sovelluksen kautta. 

Pitäisi olla ilmoituksen mukaan viimeiset versiot käytössä.  Kellossa itsessään näkyy lämmittely. rasvanpoltto ja aerobinen osa harjoittelusta erikseen niin kuin pitääkin, mutta puhelimessa ei.

Osallistu keskusteluun