Vastattu

Huawei watch 4 ja musiikki

  • 24 August 2023
  • 6 kommenttia
  • 166 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +4

Noniin, isosti mainostettiin että musiikkia voisi kuunnella kellon kautta, mutta onko tähän oikeasti mitään striimauspalveluja tai järkevää keinoa saada musiikkia? joku epämääräinen kiinalainen kikkare löytyisi mistä saisi lähinnä radiotoistoa tai sitten pitäisi siirrellä mp3 tiedostoja, joita ei mulla ainakaan ole enää ollut vuosiin, kun on ollut tidali ja spotify käytössä… Noistahan ei ilmaiseksi taida saada mp3 tiedostoja ulos että saisi edes jonkinlaisen soittolistan? Koko perhanan puhelinkellon idea rampautuu aika pahasti jos pitää pitää kännykkää matkassa sen takia että pystyy kuuntelemaan oikeasti musiikkia...

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi LeonM 24 August 2023, 09:26

Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Tietääkseni Huawei ajautui Yhdysvaltojen kauppapakotteiden vuoksi tilanteeseen, jossa ainoastaan heidän oma musiikkipalvelunsa tarjoaa suoratoistoa kelloosi. Palvelun saanee käyttöön Huawein AppGallerystä.

Huawei Music -suoratoistopalvelu

Tuo palvelu toki vaatii, että käytössäsi on LTE-versio kellosta. 

 

Huawein kellot ovat edistyksellisiä liikuntasuoritteiden analysoinneissa ja nykyään tiedot saa myös jaettua Stravaan, mutta ne eivät ole samaan tapaan viihteellisiä kuin Apple Watch ja Samsungin vastaavat. 

 

Tuntematta tapaustasi tarkemmin harkitsisin nettikaupan 14 vuorokauden palautusoikeutta ja vaihtaisin kellon länsimaissa paremmin tuettuihin brändeihin, joissa Tidal ja Spotify toimivat sellaisenaan.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +4

No mutta käyttäjäperäinen vika taas, kuin en huomannut että sille onlinestriimille pitää antaa appissa vielä luvat :D kiitosta LeonM kuitenkin. 14 päivää taisi mennä tänään tai silleen ja tuo kello on ollut käytössä muuten kyllä koko aika, eli ei oikein kehtaa palautella enää, lisäksi huawein 3 päivän akkukesto verrattuna esimerkiksi samsungin vastaavaan yhteen päivään on lähes siedettävä, niin pitää nyt katella saisinko irti kaiken tuosta kiinalaisesta striimipalvelusta.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Itelläni on käytössä Honorin vastaava, mutta ainoastaan askelmittarina ja ajannäyttäjänä ilman nettiä. Valintaperusteenani oli juurikin tuo akunkesto, joka on Apple Watchissa ja Sampoissa lähinnä surkuhupaisa käyttötarkoitukseeni nähden.

Käyttäjätaso 7

Valintaperusteenani oli juurikin tuo akunkesto, joka on Apple Watchissa ja Sampoissa lähinnä surkuhupaisa käyttötarkoitukseeni nähden.

Niinpä niin.

Minusta kaikki akunkestot kelloissa , jotka ovat alle vuoden , ovat surkuhupaisia. 😁

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +4

no juu, edellisessä älykellossa (huawei watch 2 taisi olla?) oli tommonen 3 viikkoa tai kuukausi akkukesto, inan meinasi siepata kun tästä uudesta akku kuivahti parissa päivässä… mutta koitan toki elää tämän kanssa :P 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Minun jo vähän iäkkäämmässä Samsung Galaxy Gear S3 Frontierissa akku kestää kyllä viikon verran, jos se on pelkkä kello, mutta harva taitaa ostaa älykelloa pelkäksi “tavalliseksi” kelloksi. 

Osallistu keskusteluun