Vastattu

Ilman kostutin ja robotti-imuri eivät yhdisty wifiin

  • 3 January 2022
  • 7 kommenttia
  • 198 katselukerrat

Moikka, ostin uuden modeemin, Huawei DG8245W2. Asennus onnistui muuten moitteetomasti ja perus laitteet eli puhelimet, tietokoneet ja telkkari yhdistivät wifiin ongelmitta. Kodin muiden älylaitteiden kanssa on sitten tullut ongelmia.

Olen saanyt myös yhdistettya LG pyykkikoneeni wifin kautta toimaan puhelin aplikaatiosta ohjattavaksi, samoin kuin xiaomi roborockin toimimaan Mi home aplikaatiolla ohjattavaksi. Ongelmana on xiaomin merkkinen ilmankostutin joka ei enää yhdisty mi home appiin (puhelin ei löydä sitä wifi valikosta yhdistääkseen). Sama ongelma on myös neato merkkisen robotti-imurin kanssa.

Mikä avuksi, miten voisin saada loputkin laitteet yhdistettyä ja toimimaan puhelin aplikaatioiden kautta?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 5 January 2022, 11:14

Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Onko wifi verkon nimi muuttunut? Itsellä joskus iski LG:n pakastimen kanssa ongelmaksi tuo ja sitten jos salasana wifiin on eri niin taas on ongelmissa. Helpoiten tuo purkinvaihto käy jos laittaa wifin saman nimiseksi mitä se oli vanhallakin ja saman salasanan niin muiden vempeleiden ei edes pitäisi huomata vaihtoa.

Tuon LG:n pakastimen sain takaisin verkkoon tekemällä puhelimesta tukiaseman jossa oli vanha verkko ja salasana. Sain tuon kanssa vaihdettua sitten sen salasanan LG:n pakastimeen ja sitten taas kaikki pelitti ihan ok. Aikamoinen vaiva vaan osassa laitteita kun mitään yksinkertaista resetointi systeemi ei aina löydä.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Moikka @norpppa ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Saitko ongelman ratkaistua @Rokha :n ohjeilla?

Itsellä ei ole noista Xiaomin laitteista kokemusta, mutta itsellä tuli toisen valmistajan robotti-imurin kanssa vastaavia ongelmia kun kotiverkkoon tuli muutoksia. Itsellä täytyi silloin tehdä robotti-imurille koko käyttöönotto uudelleen ja määrittää laitteen käyttämä WiFi-verkko uudelleen. 

Käyttäjätaso 6

Xiaomin Ilmankostuttimen aktivointi saatu noin toimimaan. Vähän ohjeesta poiketen:

Lähti yhdistämään kun painoin aluksi 3s ja sen jälkeen vielä yksittäisen painalluksen (wlan-valo alkaa vilkkua ja Xiaomi Home -sovellus löytää laitteen).

Käyttäjätaso 6

Vähän ohjeita Neato Robotti-imuriin, josko jotain apua:

https://help.neatorobotics.com//docs/User_Guide_500-0102_RevA_2_FI.pdf

https://help.neatorobotics.com/support/article/225538168/

Tämä on Wifi ongelmiin:

https://support.neatorobotics.com/hc/en-us/articles/115002702053

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +5

Kokeile sammuttaa 5Ghz wlan verkko neaton yhdistämisen ajaksi.

Joissakin 2.4Ghz wifi laitteissa wifi ei tahdo toimia kunnolla 5Ghz wifin ollessa päällä. Yleensä kyllä sitten toimii 5Ghz verkonkin ollessa päällä kun on saanut yhdistettyä.

neato yhdisti yhtäkkiä ilman mitään ongelmia. Ilman kostutin ei lähde wifi yhdistämis tilaan, eli valo ei ala villkumaan, täytyy siis koittaa vielä @Kimblez:in vinkkiä jos sekin lähtisi toimimaan. Kiitos kaikille vinkeistä ja vastauksista!

Xiaomin Ilmankostuttimen aktivointi saatu noin toimimaan. Vähän ohjeesta poiketen:

Lähti yhdistämään kun painoin aluksi 3s ja sen jälkeen vielä yksittäisen painalluksen (wlan-valo alkaa vilkkua ja Xiaomi Home -sovellus löytää laitteen).

kiitos tällä lähti toimimaan!

Osallistu keskusteluun