F.A.Q.

Laitteet Elisan verkkokaupasta jopa samana päivänä suoraan kotiin kasvukaupunkialueilla!

  • 24 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 220 katselukerrat
Laitteet Elisan verkkokaupasta jopa samana päivänä suoraan kotiin kasvukaupunkialueilla!
Käyttäjätaso 6
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 267 kommenttia

Elisan uusi saman päivän kotiinkuljetus mahdollistaa tilauksen saamisen kotiin jo saman päivän aikana! :tada::package:

Meille on tärkeää tarjota juuri sinulle sopivin tapa laitteen ja SIM-kortin toimitukselle. Perinteisten tuttujen toimitustapojen lisäksi uusien saman päivän kotiintoimituksiemme ansiosta, sinun on mahdollista saada tilauksesi suoraan kotiin jopa samana päivänä tilauksesta. 

 

Mitä kaikkea voin tilata saman päivän kotiintoimitustavoilla:thought_balloon:

  • Uudet saman päivän toimitustavat on valittavissa Elisan verkkokaupassa useille suosituille laitteille. Kun tilaat laitteen, sinun on mahdollista samalla tilata myös liittymä suoraan kotiin.

Missä saman päivän kotiinkuljetus on saatavilla? :thought_balloon:

  • Elisan verkkokaupasta on saatavilla saman päivän toimitustavoilla tuotteita näppärästi kotiinkuljetuksella pääkaupunkiseudulla sekä kasvukaupunkialueilla. Tilaamasi tuote on perillä Budbeen kuljettamana samana päivänä klo 22 mennessä, kun teet tilauksen aamupäivästä. Myöhemmin tehdyt tilaukset ovat perillä seuraavana arkipäivänä klo 22 mennessä. Tuotteita saa tällä hetkellä kotiin jopa samana päivänä tilauksesta pääkaupunkiseudulla sekä Järvenpään, Tuusulan, Keravan, Kuopion, Turun, Jyväskylän, Oulun, Lahden ja Tampereen alueilla.

Milloin tilaukseni toimitetaan? :thought_balloon:

  • Budbee toimittaa tilauksen kotiovellesi arkisin ilta-aikaan klo 17-22 välillä. Sinulle lähetetään toimituspäivänä tekstiviesti, joka sisältää tunnin aikaväliennusteen toimituksen saapumiselle. Saat  Budbeelta myös toimituskohtaisen seurantalinkin, josta voit antaa tarkempia tietoja toimitukseen liittyen (esim. ovikoodi, ”soita ovikelloa” tai ”koputa oveen”) sekä seurata toimituksen kulkua kartalta reaaliaikaisesti.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun