Vastattu

Ohjelmien tallennus Samsung SMART-televisiolla

  • 19 September 2020
  • 4 kommenttia
  • 16952 katselukerrat

Minulla on Samsungin 43” televisio UE43RU6025KXXC, mutta ei digiboksia. TV:ssa on kaksi USB-porttia joista valitsen “HDD-version” ja liitän siihen ulkoisen levyaseman. Televisio tunnistaa aseman, mutta kun yritän ajoittaa ohjelmaa, valikossa ei ole päättymisaikaa valittavana eikä tallennusta tapahdu vaikka olen sen asettanut. Käyttöohje on siinä mielessä ylimalkainen, että siinä todetaan “Ei välttämättä toimi kaikilla alueilla” ja “Ei välttämättä toimi kaikilla malleilla”. Onko tällä mahdollista tallentaa?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 19 September 2020, 20:41

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Laitteen käyttöoppaassa on sivulta 87 alkaen kerrottu, kuinka laitteella tallennetaan. Kun ohjetta lukee riittävän pitkälle, on siellä kerrottu myös tuo ajastettu toiminto.

 

Kannattaa toki tutkailla nuo valikot läpi, tarvitseeko tuo ulkoinen kovalevy esim. jonkinlaista alustusta ennen kuin tallennus onnistuu. Lisäksi noilla perusmalleilla on monesti se, että voit tallentaa vain yhtä kanavaa kerralla ja jos katselet televisiota, pitää tallentaa sitä kanavaa, jota katsoo. Jos yrität tallentaa esim. Nelosta ja katsella Maikkaria, ei se välttämättä onnistu.

Sinä sitten heti ohitit “" Tätä toimintoa ei välttämättä tueta kaikissa malleissa tai kaikilla alueilla.”

Kysynkin niinpäin, että missä malleissa se ei toimi?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Itseasiassa en ohittanut. Tuo USB-tallennus on kyllä ollut valtaosassa vakiona jo ties kuinka kauan.

 

Mikäli homma ei toimi ja haluat tarkempaa apua, kannattaa melkeinpä soitella Samsungin tuotetukeen. Heiltä saat heti puhelimessa ohjeet kuinka toimia. Ja soitto kannattaa tehdä laitteen ääreltä, ei esim. työpaikalta.

Jostain luin että toimii vain antenniverkossa tallennus, itsellä malli ue43ru7127 enkä saa guideen edes tallennnus merkkiä vain katselu ajastuksen. Jos joku saa tämä viestin oma elisan ilmoittamana, kun vanha ketju niin oilisin kanssa kiitollinen ohjeista mitkä ovat puutteelliset. Voihan sitä soittaa ja maksaa 1.95€ /min vai mitä se nyt on mutta näiden palstojen tarkoitus kai on jakaa tietoa ilmaiseksi, voin olla väärässä.

Osallistu keskusteluun