Garmin Lily™-älykello

Osallistu kisaan ja voita Garmin Lily™ Sport Edition -älykello!

Osallistu kisaan ja voita Garmin Lily™ Sport Edition -älykello!

Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

368 kommenttia

Unta ja hyvinvointia yleensäkin

Hyvinvointi, askeleet ja un, nämä osiot kiinnostaa.

Unta, energiatasoa ja sykettä

Hyvinvointia ja askekeleita, tulisi todella tarpeeseen, motivoimaan liikkumistani.

Unta ja yleistä hyvinvointia ja tiettykin askeleita 🔥

askeleet ja uni

Olen aloittanut elämäntaparemontin marraskuulla ja oikeastaan käyttäisin kaikkia ominaisuuksia. Uni on kuitenkin haaste, joten se nousee ykköseksi.

Tarkkailisin palautumista ja unta 🙏

Unta ja energiatasoja👍

Unta, sykettä ja liikkumista seuraisin.

Unta, hyvinvointia ja askeleita.

Tämä mummo joutuisi varmasti seuraamaan kaikkea mitä kello tarjoaa

Energiatasoa

Unta, sykettä ja kuljettuja kilometrejä

Hyvinvointia :heart_eyes: ja unta :sleeping:
 

Syvän unen määrä ja urheilusuoritukset

Syke ja uni tärkeimmät mitä seuraisin, pitää saada unirytmi kuntoon ja sykettä hyvä seurata lenkillä. Mutta kaikkia muitakin kyllä tarkkailisin.

Hyvinvointia.

Hyvinvointia 😍, unta 😴 ja energiatasoja 💥

Askeleita, vireystasoa, liikkumista ja sykettä 🏸🏓🏀🏑🎿

Hyvinvointia.

Käyttäisin kelloa unen tarkkailuun.

Todella tyylikäs älykello! 🤩👌Minulle tärkeintä on seurata hyvinvointia :heart_eyes:, askeleita 🏃🏼‍♀️ ja myös unta :sleeping:

Käyttäjätaso 3

Energian kulutusta,matkoja ja unta.

Garmin Lily™ Sport Edition -älykello on tervetullut uutuus -  pienikokoinen ja tyylikäs älykello :ok_hand:

Älykello näyttää askelmäärää, unta, sykettä, energiatasoa, naisten hyvinvointia koskevat tiedot ja paljon muuta!  Onko sinulle tärkeintä seurata sykettä :heartbeat:, energiatasoa :boom:, hyvinvointia :heart_eyes:, askeleita :runner: vai kenties unta :sleeping:?

Tässä kisassa sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi tai läheisellesi lahjaksi haluamasi Garmin Lily™ Sport Edition-älykello! Kisa-aikaa on 7.3.2021 saakka ja jaossa on 2 älykelloa. Lisätietoja kellosta löydät täältä.

Kerro tämän postauksen kommenteissa mitä terveystietoja sinä seuraisit kellon avulla ja miksi! Näin olet mukana arvonnassa :ok_hand:

Arvonnan säännöt:

Kaikista 23.2.2021 - 7.3.2021 klo 23.59 OmaYhteisön keskustelussa (https://yhteiso.elisa.fi/) kisaan osallistuneista valitaan kaksi voittajaa, jotka voittavat palkinnoksi Garmin Lily™ Sport Edition -älykellon (arvo 219 euroa). Kisaosallistumisen tulee sisältää vastaus kysymykseen "Mitä terveystietoja sinä seuraisit kellon avulla?”.

Kilpailun voittaja valitaan 8.3.2021 ja voittajalle ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti OmaYhteisön yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa OmaYhteisön profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Mikäli voittajia ei tavoiteta viimeistään 10.3.2021, valitaan tilalle uusi voittaja 11.3.2021.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto kilpailuun osallistumisesta ei päädy Elisalle asti.

Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien OmaYhteisössä julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.

Puutteellisia vastauksia ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja. Arvonnan perusteella tapahtuva sähköinen suoramarkkinointi ja puhelinmarkkinointi tapahtuu suostumukseen perustuen.

 

Innokkaana lenkkeilijä käyttöä olisi seurata mitä laitteesta löytyy.