Oviku Nero älylukko


  • Satunnainen osallistuja
  • 16 kommenttia
Hei, onko porukalla jo käytössä Elisan myymää Oviku Nero älylukkoa?
Ja onko se toiminut ilman ongelmia??

1 kommentti

Hei,

Tarvitsin lukon joka mahdollistaisi avaimettoman kulun autotallin sivuovesta ja mekaaninen avain piti säilyä. Suurin toivein ostin Oviku-laitteen lukkoliikkeestä 7.12. 2018. Loistava idea, miksi tämä ei toimisi, Lukkolaitteen yksi tärkeä ominaisuus on luotettavuus.
Asennus oli helppo mutta jo käyttöönotto tökki pahasti ja laite toimi satunnaisesti. Sovellus jumissa tai yhteyttä ei syntynyt.
Ajattelin että tämä on yksilövika ja sain lukkoliikkeestä uuden laiteyksilön ja samat vaikeudet jatkuivat, kokeilin myös useita puhelimia. Valmistaja pahoitteli tapahtunutta ja lupaili päivitystä ja väitti ettei kuvailemiani ongelmia ole ollut. Kuukauden laite oli ovessa kunnes kyllästyin lupauksiin ja ainoa mikä toimi odotetusti oli kaupan purku ja rahojen palautus. Tätä kirjoittaessani 20.1. 2019 tarkistin: sovelluskaupassa on tarjolla edelleen sama versio sovelluksesta vaikka päivitystä luvattiin moneen kertaan. En suosittele kenellekään tällaisenaan. Markkinoilla on samalla idealla toimivia laitteita, seuraavana kokeiluun Danalock V3 joka ainakin todella hyvännäköinen ja satasen halvempi.

Osallistu keskusteluun