Kiinnitetty keskustelu

Reolink Argus 3 WiFi - Turvallisuutta uudella tasolla

  • 10 November 2023
  • 1 kommentti
  • 84 katselukerrat
Reolink Argus 3 WiFi - Turvallisuutta uudella tasolla
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15
  • OmaYhteisön moderaattori
  • 1113 kommenttia

Mikä vehje?

Reolink Argus 3 WiFi on monipuolinen langaton turvakamerajärjestelmä, joka tarjoaa korkealaatuista valvontaa ja helppokäyttöisyyttä kotien ja pienten yritysten turvallisuuden ylläpitämiseen. Reolink Argus on tyylikäs ja kestävä ulkokäyttöön suunniteltu kamera, joka tarjoaa videokuvausta 2K Super HD -laadulla (4.0 megapikseliä (2560x1440), 15 ruutua sekunnissa), mahdollistaen tarkan ja selkeän kuvanlaadun monenlaisissa olosuhteissa.


Asennus & käyttöönotto

Kameran asennus on vaivatonta, sillä se hyödyntää langatonta yhteyttä sekä Reolink -sovellus on tehty erittäin käyttäjälähtöiseksi. Kompakti koko ja säänkestävä rakenne mahdollistavat Argus 3:n asentamisen erilaisiin ympäristöihin. Se on oiva ratkaisu valvomaan kotia, pihaa tai toimistoa päivällä ja yöllä.

 


Kameran käyttöönoton voi tehdä kahdella tapaa, puhelimella Reolink -sovelluksen avulla tai vaihtoehtoisesti tietokoneella.


Reolinkin käyttöönotto puhelimella oli ehdottomasti allekirjoittaneen mieleen!


Huom. Reolink Argus 3 WiFi vaatii toimiakseen verkkoyhteyden ja WiFiä jakavan modeemin/reitittimen


Perustoiminnot

Argus 3:n monipuoliset toiminnot, kuten tarkennettu liiketunnistus, väriyökuvaus sekä kaksisuuntainen ääni, antavat käyttäjälle täyden hallinnan valvontaan. Voit seurata tapahtumia reaaliajassa suoraan puhelimestasi Reolink -sovelluksen avulla.


Tallennus -ominaisuus jälkitapahtumia varten on automaattisesti päällä, mutta vaatii MicroSD -kortin toimiakseen, eli se onkin suositeltavaa tilata kameran kaveriksi.​​​​​​


Kameran saa myös lähettämään kuvia sähköpostiin, silloin kun liike on havaittu. Tästä ominaisuudesta löytyy näppärästi on/off -kytkin, eli voit lisätä ominaisuuden päälle silloin kun kukaan ei ole kameran lähettyvillä.


Kameran perustoiminnot toimivat halutessaan ilman rekisteröitymistä Reolinkin -palveluun.

 


Lisäominaisuudet

Pilvitallennus ja microSD-korttipaikka mahdollistavat tärkeiden tallenteiden säilyttämisen ja tarkastelun tarpeen mukaan. Pilvitallennus vaatii rekisteröitymisen Reolinkin -palveluun ja kyseessä on lisämaksullinen pilvitila, jonka voi ottaa kuukausi- tai vuositilauksella. Perustilaus pilvitallennuksesta mahdollistaa 30 päivän videohistorian, 30 Gt verran tallennustilaa sekä tuen jopa viidelle kameralle.

 


Allekirjoittaneen mietteet

Vaikka asennus onkin suoraviivainen ja helppo, niin unisena virheiltä ei aina voi välttyä. Virhe johtui liian hätäisesti kirjoitetusta Wi-Fi nimestä, eli tarkkana saa olla Wi-Fi nimen sekä salasanan kanssa. Muutoin asennus meni nopsasti maaliin.

 


Kuten tässä on jo useampaan otteeseen mainittu tuo Reolinkin -sovellus, niin sama helppokäyttöisyys jatkuu myös asennuksen jälkeen. Kameran toiminnot ovat selkeästi tuotu esille ja sovellus on itsessään sulavasti toimiva.


Tiputin asennuksen jälkeen puhelimen pois Wi-Fi verkosta takaisin 4G verkkoon, eikä sovellus näyttänyt olevan moksiskaan vaihdoksesta vaan pyysi hetken kuluttua aloittamaan videon toistamisen mobiilidatan kautta. Tämä yllätti, sillä olin jo varautunut käynnistämään sovelluksen uudelleen.


Ensimmäisellä kerralla sovellus pyytää käyttölupia puhelimen kameraan ja galleriaan. Myöhemmässä vaiheessa myös mikrofoniin, jos haluat käyttää Reolinkin äänitoimintoja. Näistä puhelimen kameran käyttölupa on tietysti tärkein, että QR-koodin luku onnistuu asennusvaiheessa.​​​​​​


Toimintojen osalta kamera ja sovellus pelaa juuri niin kuin pitää. Liiketunnistin reagoi hyvän matkan päästä käden heilautukseen. Mustavalkoisella kuvalla ja vakiosäädöksillä kuvakin oli 4G verkossa hyvälaatuinen. Kuvan kirkkautta pääsi näppärästi säätämään asetuksien kautta, mutta tälle en itse nähnyt tarvetta. Lisäksi äänitoiminnot pelasivat suuntaan sekä toiseen, eikä äänenlaadussakaan moittimista ole.

 


Lopullinen arvio

Käyttäjät ympäri maailmaa ovat kiitelleet Argus 3:n luotettavuutta ja suorituskykyä ja nyt ymmärrän itsekin, että miksi. Kamera tarjoaa rauhallisen mielen ja lisää turvallisuudentunnetta arjen keskelle. Argus 3 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja helppokäyttöistä turvakameraratkaisua kohtuulliseen hintaan.


Toimintoja löytyy laidasta laitaan ja siihen vielä lisäksi kuvanlaadulliset säädöt päälle, niin eipä tässä paljoa jää toivomisen varaan!


Reolinkin sovelluksesta löytyy mahdollisuus jättää palautetta kehittäjille ja vahvasti uskon, että käyttäjien palautteita on todella tarkoin kuunneltukin kun miettii sovelluksen käyttäjälähtöisyyttä.


Näin viimeisinä sanoina suosittelen lämpimästi ja arvosanaksi kouluarvosanoin 9,5/10. Puolikas piste lähtee kun sovelluksessa ei kerrottu, että olethan tarkkana Wi-Fi nimen kanssa.


Jos hakusessa on SIM-kortillinen malli, niin tutustuthan Reolink Go Plus 4G -kameraan.


Nappaa omasi Elisan verkkokaupasta ja jaa kokemuksesi myös meille!


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Joku saattaisi sanoa tähän, että onpa asiat tehty helpoksi! Jos vertaa menneiden aikojen IP-kameroihin. 😅 Tai voi toki olla että allekirjoittaneen tietotaito ei sitten vain näihin oikein aikanaan piisannut. Nykyään kun helposti puhelimen sovelluksella ohjattavissa olevia kameroita kun löytyy, niin ei kyllä harmita yhtään!

Osallistu keskusteluun