Vastattu

samsung kotitetteri

  • 17 September 2021
  • 6 kommenttia
  • 95 katselukerrat

Käyttäjätaso 2

Hei, missähän voisi olla vika, on yhdistettynä elisan prenium boxi/ samsungin kotiteatteri/ samsungin tv. Nyt alkanut kotiteatteri pudota yht äkkiä pois, eli sammuu kokonaan, joutuu usein käynnistämään se uudelleen. Ennen toiminut loistavasti ja kauan. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi tontze 18 September 2021, 10:45

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Ei ole mitään unitoimintoa mennyt päälle ? HDMI CEC voi myös joskus sekoilla. Itse dumppasin hdmi cec:n pois käytöstä kokonaan ja hommasin ohjelmoitavan kaukkarin, toimii huomattavasti paremmin.

Käyttäjätaso 2

Kiitos mielenkiinnosta kysymystäni koskien, ei ole ajastimia käytössä, mut mikäs on toi  HDMI CEC, en ole juurikaan perillä näistä asioista. Nyt oli toiminut pitkään kaikki 3, ( tv, kotiteatteri, prenium boksi ) ainoastaan viihteen kaukkarilla.

Käyttäjätaso 7

mikäs on toi  HDMI CEC, en ole juurikaan perillä näistä asioista.

HDMI-CEC on protokolla , jolla yhden laitteen kauko-ohjaimella voi HDMI-linkin yli ohjata myös muita laitteita kuten digiboksi , kotiteatteri jne. Siis jos kauko-ohjaimessa on tarvittavat nappulat ja kaikki laitteet tukevat HDMI-CEC:iä .

Käyttäjätaso 2

Kiitos myös vastauksesta. Nyt olen laittanut uudestaan tehdas asetukset ja joku smart hub, josta en ymmärrä myöskään mitään, teatterin ohjekirjasta en löytänyt, resetointia laitteelle, vai eikö muuta voi tehdä kuin tehdas asetukset. Ja ei näköjään auttanut nämäkään 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

HDMI CEC sulla on käytössä jos viihteen kaukkarilla saat vaikkapa kotiteatterin volumea säädettyä, tai jos kaikki laitteet menee päälle kun laitat Viihteen esim  päälle. Hdmi CEC ei ole ihan standardi, joten se voi olla myös eri nimellä. Hdmi CEC saa säädettyä ilman laitteiden resetointia, pitäisi löytyä ihan valikosta säädöt.

https://fin.afterdawn.com/sanasto/selitys.cfm/cec

Käyttäjätaso 2

Paljon kiitoksia vastauksesta, yritelläämpä opiskella, jos sais jotain aikaan😏