Vastattu

Sennheiser Momentum 3 earbuds vs. Tuleva malli

  • 13 February 2024
  • 2 kommenttia
  • 49 katselukerrat

Hei,

 

Funtsin tässä uusien nappikuulokkeiden hankintaa ja tilasin jo Audio-Technica ATH-TWX9 kuulokkeet. Nyt lueskelin, että Sennheiserilta on tulossa kohta uusi malli Momentum-sarjaan. Osaisiko joku vastata onko wörtti päivittää Momentum 3 langattomista nappikuulokkeista uusiin Momentum 4 malleihin?

Uusi malli on samassa hintaluokassa kuin Audio Technican kuulokkeet ja mietin kannattaisko palauttaa ja ottaa Sennheiserit. Audio Technicat ovat siis matkalla minulle.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 20 February 2024, 19:43

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Oiskos yhteisöläisillä antaa mielipidettä tähän? 😊

Teretulemast OmaYhteisöön mukaan @Kissamies!

Käyttäjätaso 7

Testejäkin vasta tulossa, mutta

tuollaisia ennakko juttuja:

https://www-cnet-com.translate.goog/tech/mobile/sennheiser-unveils-new-momentum-true-wireless-4-and-sport-earbuds-at-ces-2024/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=sc

“Momentum True Wireless 4 näyttää suunnittelun näkökulmasta muuttumattomalta edeltäjäänsä verrattuna, mutta sen sisällä on joitain päivityksiä, mukaan lukien uusi Qualcomm-piirisarja, joka tehostaa silmuja.”

https://www-theverge-com.translate.goog/2024/1/8/24024989/sennheiser-momentum-4-sport-accentum-plus-price-release-date-features-heart-rate?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=sc&_x_tr_hist=true

“Jos kaipaat jotain vähemmän kestävää ja laadukkaampaa, Sennheiser julkistaa tänään myös uudet lippulaivansa Momentum True Wireless 4 -nappikuulokkeet. Tässä keskitytään vähemmän kestävyyteen vaan enemmän äänenlaatuun. Kuulokkeet tukevat Qualcommin AptX Lossless -tekniikkaa, joka tuottaa häviötöntä CD-laatuista ääntä, kun ne yhdistetään yhteensopivaan laitteeseen, sekä tukea uusille teknologioille, kuten energiatehokkaalle Bluetooth LE Audiolle ja Auracastille. , joka mahdollistaa lähetyksen yksi-moneen. . Saat myös mukautuvan melunvaimennuksen hyvään mittaan.”

 

 

Osallistu keskusteluun