Vastattu

Sopivaa reititintä etsimässä

  • 29 August 2023
  • 1 kommentti
  • 123 katselukerrat

Kun en noista niin reitittimistä tiedä, niin voisiko joku vinkata elisalta, jos löytyisi. Pitäisi olla antennit jotta yhteys toimisi, sekä wifi + simkorttipaikka.

Tähän sellainen pieni stoori. Asun sellaisessa talossa, jossa seinät 0.5 metristä betonia tai jotain, niin tuo mun nykyinen reititin tarvitsee buutata minimissään kerran vuorokaudessa kun hiipuu nettinopeus. Tilasin joku 2 kk sitteen pitsan, ja sen syötyäni laskin pitsalaatikon lattialle, jossa reitittimenikin on. Tämän jälkeen meni 3-4 viikkoa, etten joutunut kertaakaan boottaamaan reititintäni, ikään kuin laatikko olisi kerännyt signaalin. Laatikon pois heitettyäni, alkoi boottailu jälleen. Ei ole merkitystä vaikka olen siirtänyt reititintä ykkunalle, yms, joten tarvitsisi ilmeisesti vain paremman vastaanottoantennin.

Halvimmasta päästä, ja mieluiten elisalta, mutta muutkin huomioidaan, jos sopivia :)

 

Lähtökohtaisesti 4g reititin, kun ne edullisempia

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 30 August 2023, 17:39

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

ZTE MF286D olisi 4G reititin, mutta antenneja ei suoraan ole mukana. SMA-liittimellä on kuitenkin tuo laite, niin saisi kätevästi ulkoantennin, joka kertomasi perusteella voisi olla fiksuin valinta yhteyden toimivuuden varmistamiseksi. Tähän liittyen kannattaa kääntyä meidän vikailmoitusten puolelle ja katsoa, että verkko olisi kuitenkin alueella kunnossa. 

Lisäksi oikein mahtava saada siut mukaan OmaYhteisöön @Kristian73! 🔥

Osallistu keskusteluun