Vastattu

Tarvitsetko apua YouTube-kappaleiden tallentamisesta

  • 10 May 2021
  • 3 kommenttia
  • 100 katselukerrat

Hei kaikki. Haluan apua teiltä kaikilta. Itse haluan jakaa musiikkia YouTube-soittolistastani veljentytärni kanssa. Etsin verkosta ja löysin tämän verkosta artikkelin musiikin lataamisesta YouTubesta. On joitain ehdotuksia, voiko kukaan kertoa minulle, mikä on luotettavin? Kaikenlainen palaute olisi erittäin arvostettua.

 

EDIT / Ei kannusteta tällaiseen toimintaan tai jaeta ohjeita siihen. -MiikaMoi

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sjuhani 11 May 2021, 06:24

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

ilmeisesti kyse on että saisi  youtube videon tiedostoksi.

yritän sanoa tämän julkisella tavalla asiallisesti. tässä voi olla pahoja tekijänoikeus ongelmia, jopa suomessa. tällaisesta keskustelukin julkisella palstalla voi tuoda ongelmia. lähinnä jos rupee yksityiskohtaisesti neuvomaan miten tuon saa tehtyä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Jep. Sisällön lataaminen on ainakin Youtuben omien käyttöehtojen vastaista. Se, että metsästääkö YouTube rikkojia, on toinen seikka. Varmasti etsimällä tuohon ohjeita löytyy, jos riskin on valmis ottamaan.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +8

Hei kaikki. Haluan apua teiltä kaikilta. Itse haluan jakaa musiikkia YouTube-soittolistastani veljentytärni kanssa. Etsin verkosta ja löysin tämän artikkelin musiikin lataamisesta YouTubesta. On joitain ehdotuksia, voiko kukaan kertoa minulle, mikä on luotettavin? Kaikenlainen palaute olisi erittäin arvostettua.

Tekijänoikeuksien kannalta oikein tapa on luoda YouTubeen joko A.) julkinen soittolista (voidaan löytää myös esimerkiksi YouTuben hakutoiminnon avulla) tai sitten B.) piilotettu soittolista, jota pääsevät katsomaan/kuuntelemaan vain he, joille välität linkin siihen.