Vastattu

Television toimitus viivästynyt

  • 6 February 2023
  • 2 kommenttia
  • 71 katselukerrat

Moi. Mahtaakohan olla kuin normaalia, että on kuukausi sitten töllö tilattu ja toista kymmentä viestiä tullut missä vaihtuu toimituspäivä jatkuvasti. Luulis LG:n olevan sen verran iso valmistaja, että ei kestä kahta kuukautta toimittaa.EDIT 7.2.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 6 February 2023, 19:01

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Televisiot toimitetaan maahantuojien/tukkurien varastoista, ei suoraan omasta keskusvarastostamme. 

Kun tukkuri tarkentaa omia arvioitaan tilatun tuotteen toimitusajoista, saamme siitä tiedon ja viestimme sen asiakkaallemme.

Saamasi viestimäärä kuulostaa aika suurelta noin lyhyessä aikaikkunassa. Laita yksityisviesti @OmaYhteisö-tiimille, he voivat katsoa asiaa tarkemmin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Tervetuloa OmaYhteisöön @Laivakoira!

 

Tähän maailmanaikaan on ihan normaalia noin yleisesti. Useilla valmistajilla niin viihde-elektroniikassa, tietotekniikassa kuin kodinkoneissa on ajoittain todella suuria haasteita saada tuotteita tänne pohjolan perukoille.

 

Koko tilanne juontaa juurensa maailmalla myllänneeseen epidemiaan, jota koronaksi kutsutaan. Se pisti aika tehokkaasti solmuun raaka-ainetuotannon, mikä taas pisti solmuun komponenttituotannon, joka luonnollisesti polki kasaan elektroniikkateollisuuden. Sitten kun olisi ollut jotain valmista toimitettavaksi, satamat olivat tukossa, eikä tavara liikkunut mihinkään pitkään aikaan.

 

Tästä kun on vähitellen alettu toipumaan, päälle puski eräs kriisitilanne tuolla Euroopan itäisellä rajalla.

 

Meidän osalta tilannetta hankaloittaa vielä se, että Keski-Euroopan markkinat ovat niin suuret, että ne vetävät valtaosan koko Eurooppaan tulevista tuotteista, eikä meille riitä kuin jämät, jos niitäkään.

 

Nuo televisiot eivät tule asiakkaille Elisan omalta varastolta vaan suoraan tukkurin varastosta ns. toimitusmyyntinä. Niin kauan kuin tukkurilla ei ole tavaraa, asiakas odottaa tai kauppa puretaan, jos odotusaika alkaa venyä kohtuuttoman pitkäksi.

Osallistu keskusteluun