Vastattu

tilaus odottaa tuotetta, tilattu 24.3.

  • 3 May 2022
  • 6 kommenttia
  • 171 katselukerrat

Tilasin Garmin Venu älykellon 24.3. hintaan 199€, tilaus on vahvistettu. Odotan edelleen tuotetta. Nyt Elisa myy samaa kelloa hintaa 249€, mutta minä en ole saanut omaani vieläkään. 

Myykö Elisa nyt tyhjää, vai enkö vain saa tilaamaani tuohon alempaan hintaan? 

Monta viestiä on tullut, joissa kehotetaan perumaan koko kauppa. En aio perua, mutta suorastaan ihmetyttää tämmöinen toiminta.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 3 May 2022, 11:22

Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Laita viestiä tuonne:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteyslomake/

Eiköhän se siitä lutviudu.

Kiitos!

Paitsi että ei onnistunutkaan.

Eilen vielä vakuutettiin, että kelloa on tulossa erä lisää, tänään sitten tuli tekstiviesti, jonka mukaan tilaus on peruttu.

Edelleen mainoksissa pyörii jo kello 50€ korkeammalla hinnalla.

Jo silloin, kun tilasin kellon, oli sen hinta muualla tuon 249€. Nyt jäi mietityttämään onko kukaan saanut Garmin Venu kelloa 199€ hinnalla?

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Ehkä on, ehkä ei.

 

Ongelman syy on 99,5% todennäköisyydellä tukkurin toimitusvaikeuksissa. Korona ja siitä johtuva komponentti ja konttipula vaikuttavat todella paljon tuotteiden saatavuuteen. Myös Ukrainan kriisi saattaa vaikuttaa, koska toimitusten reititys on pitänyt miettiä uudelleen ja toimitusmatkat sekä -ajat saattavat olla moninkertaiset "normaaliin" tilanteeseen verrattuna.

 

Nämä ongelmat eivät koske pelkästään Garminin tuotteita tai pelkästään Elisaa vaan hyvin laajalla skaalalla koko kaupan alaa. Tilanne on aiheuttanut myös yleistä hintojen nousua kaikessa elektroniikassa.

Käyttäjätaso 7

Nämä ongelmat eivät koske pelkästään Garminin tuotteita tai pelkästään Elisaa vaan hyvin laajalla skaalalla koko kaupan alaa. Tilanne on aiheuttanut myös yleistä hintojen nousua kaikessa elektroniikassa.

 

Tosin toimitusongelmat ja olemattomien tuotteiden myynti ei ole alalla mikään uusi juttu, ja sen takia sanonkin, että elektroniikkatuotetta, jota ei ole varastossa, ei kannata tilata.

Ehkä jonkinlaisena poikkeuksena voisi esittää tuotteen, jota tulee kaiken aikaa varastoon, mutta se myydään heti pois. Eli toimitusaika n. viikko. Siinä vaiheessa kun elektroniikan luvattu toimitusaika on tyyliin 5-7 viikkoa, se tarkoittaa samaan kuin “saattaaa olla, että sitä vielä saadaan Kiinan tukkurilta, tai sitten ei”.

Niin, toki silloin, kun tilasin, piti tuotetta olla saatavilla ja edelleenkin näkyy olevan Oulun ja Tampereen liikkeissä vaikka heti haettavissa. Verkkokaupassa oli muutamia tuolloin.  Ilmoitus tuotteen viivästymisestä tuli vahvistus viestin jälkeen.

No vastaava tuote hankittuna toiselta toimittajalta. Ja on jo ranteessa.

Osallistu keskusteluun