Vastattu

Uovision UM785 Cloud

  • 7 November 2021
  • 5 kommenttia
  • 201 katselukerrat

Tilasin noin kuukausi sitten otsikonmukaisen riistakameran. Alun ongelmien jälkeen kun sain pilvet yms toimimaan, alkoi seuraava ongelma:

Kamera lähettää koko ajan kuvia. Eli kuvia tulee koko ajan vaikka miten asetuksia muuttaisin. Olen palauttanut tehdasasetukset niin pilven kuin fyysisesti kameran asetuksien kautta. Ei auta. Onko muilla vastaavia ongelmia?

Tuntuu että liiketunnistin on viallinen?

 

Kaikki vinkit otetaan vastaan. Itselta loppui nyt kuukauden puurtamisen jälkeen ideat.

 

Varmaan joutanee kamera palauttaa kun ei toimi halutulla tavalla.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 9 November 2021, 10:46

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @Hekkemanni ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Jestas, täytyy sanoa ettei itselle ole tullut tällaista ongelmaa aiemmin vastaan :open_mouth:  kuinka tiuhaan kamera ottaa ja/tai lähettää kuvia? Mitä jos kameran peittäisi testin vuoksi hetkeksi jollain esimerkiksi kankaalla, ottaako kamera silloinkin pelkästä mustuudesta kuvia vai lakkaako kuvatulva? Saisi vähän rajailtua että olisiko ongelmaa siinä liiketunnistimessa :thinking:

Ei auta peittämiset. Asetuksilla saa tieten muokattua viiveitä yms siit liiketunnistimesta. Mutta ei niillä ole väliä kun silti puskee kuvaa. Nyt on tasan 26h viimeisimmästä kameran asennuksesta ja on tullu 1050 kuvaa. Eli en tiiä? Ei ole väliä onko pimeää tai valoisaa. Vahvasti veikkaan ohjelmistobugia tai viallista PIR-ilmaisinta. 

Käyttäjätaso 7

Jotain häikkää on ilmiselvästi. Oma riistakamerani ottaa kyllä tämän tämän turhia kuvia, kun aurinko paistaa sopivasta kulmasta, mutta ei koskaan pilvisellä säällä, hämärässä, eikä pimeällä.

No meillä on töissä käytössä aika paljon kameroita ja noi auringonnousut ja -laskut on arkipäivää yms sääolosuhteet milloin ne laittaa tulee paljon turhia kuvia mutta ku tuntuu et tässä on enään vaihtoehtona se että joku asetus ois päällä et ottaa kuvia koko ajan..mutta kun en minä ainakaan löydä sellaista asetuskohtaa. Töissä siis saman mallin kameroita, ilman pilvipalvelua..ni luulen siis tietäväni jotain tästä kamerasta. Kattoo mitä mieltä asiakaspalvelu on jahka soittaavat :)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Kyllä tuossa selvästi häikkää on. Sen verran olen itsekin riistakameroiden kanssa temppuillut, että ei kyllä normaalilta kuulosta.  Huollon heiniä 👍