Vastattu

WiFIn laajentaminen

  • 11 October 2021
  • 5 kommenttia
  • 104 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

 

Elisan liittymän VM3927 peitto ei riitä koko taloon. 

Laajennettu nyt TP-Link RE450-toistimella, jolla saatu peitto/nopeus on riittävä. Ongelmana on se, että tuo purkki on epäluotettava (kadottaa yhteydet) ja se on käsin buutattava aika-ajoin (= kerran pari viikkoon).

Mitä suosittelette tilalle. MESH-laitteet vai jokin toinen repeateri?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jaria 11 October 2021, 13:30

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Moi @jaria! Omasta puolestani täytyy ainakin kehua Decoja. Käyttöönoton jälkeen ei ole paljoa tarvinnut koko meshin olemassaoloa miettiä, kun kaikki on toiminut oikein sujuvasti. :relaxed: Vaihtoehtoja on tietysti paljon, eikä tilanteeseesi yhtä oikeaa ratkaisua ole, mutta mesh on kyllä oikein hyvä ja nykyaikainen ratkaisu kotiverkon parantamiseksi!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4

Suosittelen sitä MESHiä

Käyttäjätaso 2

Yritin muutama vuosi sitten laajentaa verkkoa tuolla TP-Link RE450-toistimella, huonoin tuloksin. Hankin sitten Netgear  Orbi MESH-purkit, joilla saatiin erinomainen verkko koko huoneistoon.

Käyttäjätaso 1

Tilasin sitten Decot.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +6

Mun deco M4:sissa on se ongelma, että kun netti katkeaa, päädeco katkaisee molemmat RJ45 porttinsa ja siirtyy yhteyden etsintätilaan molemmilla porteilla… Eipähän tarvitse tuolloin sitten käydä modeemissa katselemassa logeja tms. mikä voisi olla ongelmana. Onko M5:sissa sama ongelma ?

Osallistu keskusteluun