Vastattu

Xiaomi mi m365 pätkii ajossa

  • 14 April 2021
  • 4 kommenttia
  • 352 katselukerrat

Moikka

vuoden vanha Xiaomi m365 alkanut pätkiä ajossa… etenkin ekan 10 minuutin aikana eli kaasu vakioasennossa ja laite alkaa nykimään… ei sammu mutta ikäänkuin katkoo jollain lailla… Laite ei kastunut, pidetty sisällä ja app’n mukaan akku bueno kunnossa… Missähän vika… ja takuu tietty loppui sopivasti 5 päivää sitten :). Ajettu noin 400 kilometriä. Kiitos vinkeistä. Tomppa

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 23 April 2021, 15:26

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Omakohtaista kokemusta ei sähköpotkulaudoista minulla ole (muutamaa kokelua lukuunottamatta), mutta löytyisikö joltakin OmaYhteisön jäseneltä tähän ajatuksia? :slight_smile:  Kannattaa tietysti lähteä myös valmistajan tuesta asiasta kyselemään!

Käyttäjätaso 7

Liittyisiköhän  pätkiminen tehonrajoittimeen.

Käyttäjätaso 5

Oletko @Tomppa61 vielä tähän ajo-ongelmaan löytänyt apua jotain kautta?  :thinking:  Onko esim. Xiaomin tuki tarjonnut apua tähän?

Käyttäjätaso 7

Ratkesiko @Tomppa61 tuo sähköpotkulaudan probleema vielä? :slight_smile:  

Xiaomin sähköpotkulaudoilla pitäisi olla 24 kuukautta takuuta, eli jos potkulauta on vasta vuoden vanha niin se kannattaa ehdottomasti huollattaa. Tällä hetkellä noista Xiaomin sähköpotkulautojen huolloista vastaa meidän huoltoyhteistyökumppani Yoloki, jotka tavoittaa sähköpostiosoitteesta huolto[a]yoloki[.]fi (ilman [] sulkuja) josta voi kysellä apuja tuon laitteen kanssa. Jos huollon mielestä laite olisi tosissaan hyvä huoltaa heidän pitäisi lähettää vastauspostissa sinulle huoltolomake sekä jatko-ohjeet.

Jos tarvitset huoltoon liittyen lisäapuja laitathan meille viestiä profiilin @OmaYhteisö-tiimi kautta!