Yamaha musicCast 50

  • 30 June 2021
  • 5 kommenttia
  • 108 katselukerrat

kysyn sellaista asiaa kun minulla on yahama kotiteatteri mucig cast 40  mucic cast 20 kaksi kappaletta nyt ostin mucig cast 50 mutta kun sen laittaa päälle niin ääni rupee ikään kuin kaikumaan olisko kellään vinkkiä millä saisi äänet kohtamaan.terveisin hannu alias danja


5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Siirtelin tämän kommentin omaksi keskusteluksi. Itsellä ei valitettavasti ole kauheasti kokemusta moisista laitteista mutta löytyykö Yhteisöstä muita kenellä olisi osaamista ja tietotaito näihin liittyen? :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +6

Saako noista viiveitä säädettyä ? Siitähän tuo kaiunta mitä ilmeisimmin johtuu.

Televisiosta on varmaan äänet jo pois ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Onhan nuo kaiuttimet langattomassa verkossa bluetoothin sijaan? Bluetoothissa on pieni viive, joka saattaa aiheuttaa kaikua. 

Kyllä mulla äänet pois tv mulla on kotiteatteri langattomassa mulla kävi oma guru joka ei osannut hommaa mulla on uusi mucic gast 50 sen piti laittaa senkin samaan niin guru laittoi sen Bluetooth sen takia ääni on viiveellä osaako joku yhteisössä miten saa langattomaan verkkoon guru ei kannata kysyä olisin kiitollinen terv danja

 

EDIT / Siistitty koko nimi pois. -MiikaMoi

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +6

Manuaalin mukaan laitteen takaa pitää kytkin siirtää Bluetooth asennosta WiFi asentoon, jonka jälkeen laitteen CONNECT nappulaa pidetään pohjassa 5sekuntia jolloin kännykkään asennetussa MusicCast Controller softassa pitäisi alkaa verkon asennus ohjeistetusti.

Osallistu keskusteluun