Vastattu

Miksi ElisaViihdeSport -kanavalla ei näy ENCE vs. HEROIC?

  • 1 August 2023
  • 1 kommentti
  • 29 katselukerrat

Miksi elisaviihdesport kanavalta näkyy Navi vs Australis, vaikka samaan aikaan tulee suomalaisen encen peli. Ukrainan sota?

 

 

EDIT 2.8.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 2 August 2023, 16:07

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

ElisaViihdeSport Twitch-kanavan eilisestä lähetyksestä oli varmasti kyse 😀 

(Lähinnä mahdollisesti muille samaan keskusteluun eksyville tarkennuksena, että Elisa Viihde Sport -nimellä löytyy neljä perinteisempää maksu-TV-kanavaa joilla näytetään myös e-urheilua, mutta tällä hetkellä pyörivät Intel Extreme Masters Cologne 2023 -turnauksen lohkopelit eivät kyseisillä kanavilla näy.) 

Eilisillan viimeisinä peleinä pelattiin tosiaan samoihin aikoihin NAVI vs. Astralis sekä ENCE vs. HEROIC. Striimin alussa näkyvä aikataulu antoi aluksi ymmärtää että illan vika peli olisi ollut ENCE vs. HEROIC, mutta sen sijaan päivän ja illan aikana Elisan Twitch-kanavalla näytettiin vain B groupin pelejä jolloin oli ihan loogista että myös illan vikana matsina tosiasiassa näytettiin A-striimin NAVI vs. Astralis peli. 

Tarkemmin ottamatta kantaa mikä eilen oli ohjelmiston muutoksen taustalla niin syitähän tällaisiin muutoksiin voi olla useita, esim. tekniset haasteet B-striimin kanssa tai A- ja B-striimien leikkaus ristiin, katsojien suurempi kiinnostus toiseen peliin, isommat panokset pelin voittavalle ja häviävälle tiimille, pelien kesto ja aloitusajat, copyright- ja levitysoikeudet ja niin edelleen. Joskus pitää valintoja tehdä, onneksi ENCE:n matsia pystyi seuraamaan ESLCS-kanavan B-striimissä. 😊 Pelaajista Natus Vinceren suomalainen kapteeni Aleksib myös liputtaa omalta osaltaan sinivalkoista, tehden NAVI:n peleistä monelle suomalaiselle erityisen kiinnostavia. 🙂 

Onneksi ENCE:n eilisillan peli löytyy Twitchistä tallenteena, mistä sen pääsee vielä jälkikäteen katsomaan. ENCE:llä on jännät paikat välierissä, onnea ENCE vielä eilisestä komeasta voitosta! 🎉 Ja tottakai lämpimästi tervetuloa @Kanituspuputusjänistys vielä omasta puolestani OmaYhteisöön, kiva kun löysit tänne 😊 

Osallistu keskusteluun