Suosittele pelejä!

  • 7 July 2023
  • 4 kommenttia
  • 144 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1433 kommenttia

OmaYhteisöstä löytyy pelaajia ja pelaamisesta kiinnostuneita ihmisiä, joten laitetaanpa parhaat pelisuositukset kiertoon! 😎 Suosittele pelejä, olivat ne sitten mobiili- konsoli- tai PC-pelejä. Minäpä aloitan!

 

Frostpunk on kaupunginrakentamista ja selviytymistä yhdistelevä muutaman vuoden vanha peli, josta löytyy PC, Xbox ja PS4 versiot. Aivan loistavaa ajanvietettä ja jatkuvaa taistelua kylmää, nälkää ja resurssien loppumista vastaan, samalla pelin maailmaan tutustuen ja uusia paikkoja tutkien. Jo ihan genrenä tällainen post-apokalyptinen selviytymis-rakentelupeli on niin hämmentävä, että pakkohan se on kokeilla 😅 + pelissä on upea tarina ja tarpeeksi erilaisia pelimuotoja - kannattaa kokeilla!

Nyt kirjoitushetkellä Frostpunk on 80% alennuksessa ainakin Steamin puolella. Pelistä on tulossa myös kakkososa vuonna 2024, joten näinköhän tuolla alella jo sitäkin hieman ennakoidaan. 🤔

 

Minkä pelisuosituksen sinä haluat jakaa muille OmaYhteisön käyttäjille? Sana on vapaa!


4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14


Näin Pokémon -fanina Temtem osu ja uppos. Vaikka Pokémonin kaavalla mennään, niin tuo on ollu pitkään harmi, että Pokémon-pelejä ei ole PC, PS:llä, tai Xboxilla nähty. TemTem löytyy sen sijaan PC:lle, PS5, Xbox Series X/S, sekä Nintendo Switchille.
 

Käytännössä tuossa seikkaillaan tarinan läpi keräten Temejä ja samalla niitä kouluttaen. Haastettakin oli itse tarinassa sopivasti ja unohtamattakaan muita vaikeampia pelin aktiviteetteja. Armotonta on myös Luman metsästys, eli väritykseltään erilainen Tem, tiedän koska olen niitä yrittänyt metättää tunnista toiseen samassa paikassa, ei löyvvy ei!
 

Juuri nyt löytyy Steamissä Summer Salessa -33%, että kiinnostuneille hoxhox. Vielä joskus koulutetaan Temejä @roopeg kanssa ja siitä jos jostain tulee “eeppinen” matka. Eli tosiaan moninpeli tästä löytyy ja sehän tekee seikkailusta hauskempaa!

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

No sörkätääs ny omaa suositusta mukaan myös!

https://store.steampowered.com/app/648800/Raft/ (-33% tällä hetkellä eli alta 14 euroa)

Raft tarjoaa mukavaa ajanvietettä selviytymisen ja seikkailun parissa. Yksinpelinä ihan kiva, mutta parhaimmillaan kaverin tai useammankin kanssa pelaillessa. Headset päähän, keskusteluyhteys auki ja samalla kliksutellaan menemään ja vähän suunnitellaan minkälaista megalauttaa tällä kertaa luotaisiin. Omista peleistä suosikkina nostettava ehkä tolkuttoman pitkillä sivuilla tehty suorakulma jonka kulmaosassa oli mökkiä ja muuta ja pitkät sivut hoitivat resurssien keruuta merestä todella tehokkaasti. Puolimahdoton sillä oli mihinkään saarelle tai muualle pysäköidä, mutta merenkulku oli hauskaa 😂

Ehdottomasti siis tutustumisen arvoinen ja vaikka ostaisi täydellä hintaa niin kyllä tuo helposti kahdenkympin edestä antaa vastinetta rahalle pelitunteina ja hauskoina hetkinä!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17

 

Tähän voi upottaa muutamia tunteja vapaa-ajastaan jos tykkää rakentaa ja suunnitella ja kun keksii tehokkaamman tehtaan niin voi aloittaa alusta.

https://www.satisfactorygame.com/

 

Yhdellä myyntialustalla kesäalessa

Early access peli, mutta silti hyvä sellainen. Yksin tai yhdessä.

 

Toinen rakentelupeli, mutta enemmän taistelua. Yksin tai yhdessä. Löytyy myös PVP servereitä ja todella suolaista menoa.

https://www.valheimgame.com/

 

 

4X genren parhaimmistoa. Mikäli Master of Orion 1 jälkeen on etsinyt sitä kunnollista avaruusstrategiaa missä on kaikki, niin tässähän sitä. Vaatii paljon että pääsee kunnolla sisään kuten useimmissa Paradoxin RTS peleissä.

 

https://www.paradoxinteractive.com/games/stellaris/about

Käyttäjätaso 1

 Loistavaa ajanviettettä yksinpelaajille, jotka nauttivat esimerkiksi Stardew Valleyn pelaamisesta. Tähän saa upotettua kymmeniä tunteja kehittäen omaa hautausmaata, pitämällä seremonioita, tutkimalla karttaa ja tutustumalla kyläläisiin.

Tämäkin peli tällä hetkellä Steamin kesäalessa 6,82€ 


https://www.graveyardkeeper.com/

Osallistu keskusteluun