Vastattu

Aiheeton laskutus kohdenumero 17271 saaja NTH AG

  • 7 September 2022
  • 10 kommenttia
  • 7860 katselukerrat

Viimeisintä laskua tarkistaessani huomasin joukkoon ilmaantuneen 9,99 €:n arvoisen, palvelunumeroon-ajanviete, soitetusta puhelusta. Kyseisenä päivänä ja ajankohtana kyseistä puhelua ei ole soitettu minun puhelimellani. Mistäköhän NTH AG kohdenumero 17271 on saanut numeroni ja kehittänyt olemattoman puhelun. Saamieni tietojen mukaan kyseinen huijarifirma harrastaa tätä yleisesti.  Pitää kaivella tietoa ko. firmasta ja laittaa sinne tulikivenkatkuista palautetta. Josko moinen auttaisi. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 14 December 2022, 09:23

Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Tuolla tietoa/Ohjetta:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/ohje/mobiilimaksaminen/#palveluntarjoajat

Mobiilimaksu

Voit tehdä selvityspyynnön Elisalle, jos laskullasi on veloitettu mobiilimaksuveloituksia tai soittoja palvelunumeroihin, joissa on epäselvyyttä. Selvitykseen tarvitset tiedot veloituksista, jotka löytyvät laskultasi. Laskut näet OmaElisassa.

Löytyy yhteystietojakin.

Esim:

NTH AG
info.fi@ccsupport.biz

Puh. 0942451583

Joo, nuo yhteystiedot olinkin jo kaivanut esille. Lähetin kyseiseen numeroon puheviestin jossa pyysin heitä selvittämään muka lähettämäni tekstiviestin. En viitsinyt jäädä odotukselle. Paljonkohan se olisi kustantanut. Odotellaan miten reagoivat ?

t0sku91

Käyttäjätaso 7

Joo, nuo yhteystiedot olinkin jo kaivanut esille. Lähetin kyseiseen numeroon puheviestin jossa pyysin heitä selvittämään muka lähettämäni tekstiviestin. En viitsinyt jäädä odotukselle. Paljonkohan se olisi kustantanut. Odotellaan miten reagoivat ?

t0sku91

Kannattaisi laittaa vielä sähköpostiakin.

Se on kuitenkin se suositeltavin yhteydenotto tapa.

On sitten kunnon dokumentti tulevaa varten.

Jokuhan sitä sinun numeroasi on hyväksi käyttänyt.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Lisäksi kannattaa tehdä myös ennakoivat toimet, jotta vastaavaa ei enää satu uudelleen.

Mene Oma Elisan käytön estot-osioon ja kytke liittymälle sopiva tekstiviesti ja mobiilimaksuesto. Viihde-esto on lievin, hyötyesto tiukin.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Nykyään ei tiedä mitä on tilannut saadessaan laskun tai kuitin. Kun maksaa lehden, maksutiedoissa lukee esim. Visma.

Kun maksaa matkakortin, kuitti tulee paytrail nimellä, kun maksaa saaristo risteilyn, olen muka tilannut ja maksanut paytrail, toinen kuitti samasta asiasta, että olen antanut firmalle tilini käyttö oikeuden.

Vakuutus yhtiön firmaa en muista tähän hätään. Telian kuitti on, että olen antanut OP-pankille tilini käyttöoikeuden, on eri nimisessä pankissa tilini.

Missään näissä ei ole sitä tietoa mitä olen tilannut ja minkä firman kanssa olen asioinut tilaamisen ja maksamisen kanssa.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Ohjeita palvelunumeroita, palvelutekstiviestejä ja mobiilimaksuja koskevia asioita varten löydät ao. artikkelista!
 

 

Minulle alkoi tulemaan sähköpostiin ja tulee vieläkin ilmoituksia noutamatta jääneestä tilauksesta/postilähetyksestä ihan tunnetuilta tavarantoimittajilta esim. DHL ym. ja tuo tuntemattomasta numerosta tuleva puhelu. Jos satun vahingossa vastaamaan, puhelu katkeaa ja hetken päästä sama numero soittaa uudelleen. Kiusan tekoahan tuo on kun eivät muuten pääse iholle. Onneksi asialliset yhteydenottajat yleensä ilmoittavat melko tarkan ajan jolloin soittavat tuntemattomasta numerosta meille yhteisesti tärkeään asiaan liittyen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Älä ainakaan missään nimessä soita takaisin. Sähköpostit on huuhaata, niihin ei kannata reagoida. 

 Huijaus postien muotoilu on myös tarkoituksella huonolla kielellä tai puoliksi englantia/saksaa tms jotta saadaan karsittua valveutuneimmat ihmiset heti kättelyssä pois, ja viesteihin vastaisi vain ne joita on helpoin huijata...

 

-T

 

Moi,

 

mikä tälläinen veloitus voi olla?

 

Katsoin että joillakin on ollut samanlaisia “huijauksia”,

 

onko mitään tietoa mistä tälläinen  NTH AG tulee??

 

Päivämäärä Kellonaika Kohdenumero Maksunsaaja/Palveluluokka

01.02.2024 21:17:59 173190 NTH AG

 

Hinta ALV 0

7,984

 

EDIT: 2.4.2024 // Siirretty olemassa olevaan ketjuun. -Burnett

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Kannattaa olla tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun, niin saadaan selvitettyä tarkemmin. Tervetuloa myös OmaYhteisöön @tabegsm0500! 🙏

Osallistu keskusteluun