Skip to main content

Elisa eSIM prepaidin tilaaminen USA:n myöntämillä korteilla ei onnistu

  • 16 July 2024
  • 2 kommenttia
  • 117 katselukerrat

Palvelu joka on suurimmaksi osaksi tarkoitettu turisteille jotka tulevat EU:n ulkopuolelta niin eivät pysty tilaamaan prepaid eSImmiä koska heidän pankki- tai luottokortti on myönnetty suomen ulkopuolelta, etenkin USA:n myöntämät pankki- ja luottokortit.

En ole täysin varma toimivatko Aasiassa myönnetyt kortit prepaidin tilaamiseen, mutta ainakin olen kuullut ettei tuo Netsin maksupalvelu hyväksy USA:n kortit.

Onko tässä mitään tehtävissä? Etenkin kun USA:ssa kaikki uudet iPhonet ovat eSIM only, ja kun Elisan prepaid on ainoa prepaid Suomessa jonka saa eSIMminä, mutta eivät pysty tilaamaan sitä ilman Suomalaista pankkikorttia niin joutuvat tilaamaan eSIM-kortin jostain muualta. 

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

USA:ssa myönnetyillä korteilla saldolataus tai eSIMin tilaus ei valitettavasti ole mahdollista ainakaan toistaiseksi, pakettien lataaminen on sallittu. Aasiassa myönnettyjen korttien osalta en ole kuullut että olisi estettä.

Jos et voi tilata eSIMiä suomalaiselta operaattorilta, kansainväliset eSIM-tarjoajat myyvät Suomi-spesifejä yhteyksiä, ainakin dataa.

Osallistu keskusteluun