Elisa liittymän numeron vaihto uuteen

  • 2 January 2024
  • 2 kommenttia
  • 165 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Mitä kautta saa uuden numeron vaihdettua liittymälle vai saako? Ja mitä se toimenpide maksaa kun tuntuu tulevan outoja soittoja vaikka pitäs olla salainen liittymä ja numero ei pitäs näkyä niin silti tuppaa näitä sonta juttuja tulemaan joihin en todellakaan rupea vastaamaan yhtään mitään.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Asiakaspalvelussa niin kutsuttuun puheliittymään numeron vaihto maksaa 15,99 €. Muihin liittymiin ei voi vaihtaa puhelinnumeroa.

Ellei käytössäsi ole mikään uusmyynnistä poistunut palvelu, kuten esimerkiksi Multi-SIM, ei numeroa yleensä kannata vaihtaa. Tilaat vain kokonaan uuden liittymän ja irtisanot vanhan.

Käyttäjätaso 7

Eipä se uusi numero vaikuta kuin korkeintaan pienen hetken ajan myynti- ja roskapuheluihin. Varsinkin roskapuheluiden kohdenumerot tulee suurelta osin automaatista, joka soittaa vuorotellen kaikkiin mahdollisiin numeroihin.

Pahimmassa tapauksessa onnistut saamaan “uuden” numeron, jonka edellinen käyttäjä on tykännyt jutella puhelinmyyjien kanssa ja tilata kaikenlaista turhaa, jolloin numero on kaikilla kaupustelijoilla varmojen ostajien listalla.

Siis jos ei ole selviä merkkejä siitä että nykyinen numero olisi joutunut myyntilistojen kärkeen, numeronvaihto on turhaa. Hanki siihen markkinointiesto, ja jos mahdollista, älä vastaa epäilyttäviin numeroihin. Tai jos on pakko vastata, lopeta puhelu lyhyeen ja blokkaa numero, josta puhelu tuli. Kukasoitti.fi -sivustolta löytyy aika hyvin kommentteja myyntinumeroista.

Osallistu keskusteluun