Skip to main content

Mihin voisi ottaa yhteyttä kun koko kesän on Joensuun keskustassa ollut hitaat nopeudet ja vieläkin jatkuu?
Eli Citymarketin kulmilla nopeudet on ISDN nopeuksia. Vain B20 taajuus käytettävissä ja on ruuhkainen. Loppukesästä ei toiminut edes puhelut. Tukiasema on siinä Citymarketin vieressä katolla.
Vikapalvelusta ei ole ollut hyötyä.

Ennen vian ilmestymistä nopeudet oli täydet mitä liittymästä irtoaa, ja niin myös vaikka torin toisella puolen.

Edit:
Jaahas tää tais korjaantua huomenna. Mutta olisi kesän ja syksyn ajaksi voinut hoitaa jotain lisä-/varakapasiteettia, kuitenkin vaikuttanut isoon määrään liittymiä ja pitkän aikaa. Elisa tietää syyn.

Harmillista kuulla ongelmista 😕

Häiriötilanteissa meidän häiriöpalvelusta saa parhaiten asiaan selkoa, häiriöpalveluun saa esimerkiksi varattua soittoajan.


Riippuu kuitenkin hieman ongelman luonteesta aina, että onko tilanne semmoinen että se saadaan korjattua nopeasti, vai asia tulee korjaantumaan jollain tietyllä aikavälillä sitten muuten. Kertomasi perusteella kuulostaa siltä, että siellä on ilmeisesti ollut jotain töitä, minkä vuoksi tukiasema ei ole ollut käytössä. Toivottavasti kuitenkin yhteydet pelaavat viikonloppuna taas paremmin 😊 Häiriöpalvelusta tilannetta voidaan tarkistella tarpeen vaatiessa uudelleen.


Eipä tuo korjaantunut vaikka alueella olevan kattoremontin piti valmistua perjantaina. Edelleen vain b20 taajuus käytössä ja on ruuhkainen.
Kattoremontti on jatkunut jo monta kuukautta ja aina sanottu, että ei kestä kauaa.

Häiriöpalvelussa vika ei näy:

 

 


Sanoit että häiriöpalvelussa vika ei näy. Tarkoitatko siis häiriökarttaa?

Toki ihan meidän asiakaspalvelun häiriöpuolelle yhteyttä ottamalla pitäisi tuon vian myös löytyä jos siellä vikaa kerran on. 🤔


Sanoit että häiriöpalvelussa vika ei näy. Tarkoitatko siis häiriökarttaa?

Toki ihan meidän asiakaspalvelun häiriöpuolelle yhteyttä ottamalla pitäisi tuon vian myös löytyä jos siellä vikaa kerran on. 🤔

On tästä oltu yhteydessä,  Elisa ei kuulemma voi tehdä mitään. Johtuu heistä riippumatttomista syistä. Väliaikaisesta ratkaisua ei voi tehdä kaupunkiympäristössä, kun vaatii lupia tms.

Kumma kyllä että parin päivän tapahtumiin järjestyy kyllä väliaikaista lisäkapasiteettia, mutta ei monen kuukauden remontille. 


Osallistu keskusteluun