Vastattu

Internet-asetukset Samsung Galaxy S22 Ultra + eSim Huoleton 5G 600M?

  • 28 January 2023
  • 4 kommenttia
  • 102 katselukerrat

Samsung s22 ultra + eSim huoleton 5g 600m. Internet asetukset. Onko siis näihin mitään valideja. Välillä katson että todennustyyppi on pap, kuuluuko sen olla pap, ja apn internet, toinen default,supl. Olen selaillut paljon mutta tarkkaa validia ei löydy asetuksille joilla voisi saada enemmän irti kuin max 50mbps down sisällä ulkona 110 jos hyvä tuuri käy. Varmasti Helsingin keskustan se muuttuu siihen 570mbps - 600m, 06150 alue joten onko tässä DNA vaihto edessä...Vasta tämän liittymän sain.EDIT 30.1.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 30 January 2023, 19:31

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6

Morjes @Paku837 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😊 

Hmm, harvemmin moderneilla älypuhelimilla tarvitsee enää mitään internetasetuksia rukata. 🤔 Oliko sinulla miksi mahdollisesti tarvetta muutella puhelimen APN-asetuksia ynnä muita vastaavia, eikö puhelimella toimi netti ollenkaan? 

Nettiasetuksia rukkaamalla tuskin saa muuten toimivaa mutta mahdollisesti omiin tarpeisiin hidasta liittymää toimimaan sen nopeammin, nopeuksiin liittyy lähinnä liittymän tekniset tiedot sekä alueen mobiiliverkko (etäisyys tukiasemiin, verkon ruuhkaisuus, mitkä eri taajuudet ovat käytössä, ympäristön maasto jne.) 🤔 

Rajoittuuko nopeus esimerkiksi koko Porvoon alueella ihan kaikkialla maksimissaan 50M, eli eikö liittymä ja puhelin käy missään Porvoon alueella ikinä korkeammissa nopeustuloksissa? 😮 

@draakki Varmasti käy porvoon alueella "keskustassa" reilusti isommissakin nopeuksissa, Sinänsä oletuksena että S22 Ultra varmasti osaa hakea LTE taajuuksia paremmin kuin Huawei purkki B818 varustettuna 4G 100m netillä. Mietin voisiko eSim olla kuitenkin sen verran uusi juttu vielä..., Että jos laittaisin 5G Mobiililaajalaista kortin fyysiseen sim paikkaan,  Puhelut erikseen vaikkapa jokin halpa 4g huoleton. Sillä pelkkää rajatonta puhelu liittymää enää tuskin on. Joten puhelin osaisi forced modella rajata mobiililaajakaista eri liittymä / puhelut eri liittymä. Vaikuttaa siltä että eSim on heikko tai oikeastaan kaikki hieman taajaman ulkopuolella. Maybe se vain on niin että parhaasta maksetaan paljon.

Käyttäjätaso 6

Voihan sitä kokeilla ottaa fyysisen sim-kortin tuon esimin tilalle ja testata. 🤔 Eroa ei toimivuudessa normaalisti tule olla, joten jos toinen toimii toista paremmin, on laitteessa vikaa.

Elikkäs nyt testaillut porvoon alueella paras tulos oli huoleton 5G 600m 587Mbps uplpad tai pomppia 40 kohdalla joka on paljon!.  Erityisiä asetuksia en tehnyt, muuta kuin forced 4G/5G modet kummatkin. Nykyään mennään Huoleton 600m 5G, multisim kellolle 10M, Paras mitä sai. Kaikki toimii kyllä.

Jos haluat että sinulla toimii monessa paikassa parhaalla  nopeudella. Voisi olla "kokoelma eri palvelun tarjoajat eSim, jonka vaihtaa lennosta siihen paikkaan missä minkin operaattorin masto sattuu olemaan.

Osallistu keskusteluun