Vastattu

Kuinka kauan lataukset on lukittu

  • 24 May 2021
  • 3 kommenttia
  • 269 katselukerrat

Ostin semmoisen saunalahti prepaid latausetelin K-kaupasta. K kauppa myi kyllä erikoisen lataus setelin. Tavallisesti raaputin sen mutta melkeen kokonaan kappaleiks meni. Yritin kirjottaa lataus koodin monta kertaa arvellen mitenkäs se meni. No sitten se lopulta sanoi "Lataukset lukittu väliaikaisesti liian monen väärän yrityksen takia.".

Onneksi sain rahat takaisin kaupasta ja ostin uuden lataus setelin, mutta kun yritin syöttää sen sano samaa asiaa. Viimesestä yrityksestä 7 tuntia. Että mitenkäs. Kuinka kauan ne lataukset on nyt lukittu

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 26 May 2021, 13:32

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @Hurrihär ja tervetuloa OmaYhteisöön! :relaxed:  Jos tosiaan tuossa toissapäivänä tätä latausta yritit tehdä, niin tänään kyllä pitäisi onnistua aivan takuulla taas liittymän lataaminen. Onko tuo siis jo onnistunut? :slight_smile:

Ostin eilen latauslipukkeen ärrältä ja onnistuin laittamaan sen väärin ja nyt se herjaa että väliaikalsestl lukittu..kauan mun pitää odotella siis että voin käyttää sen lipukkeen  ja saada saldoa 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @Sääskeläinen! Tunnin-parin kuluttua kannattaa kokeilla uudestaan, jos tuo ei suostu vastaanottamaan lisää yrityksiä. Jos kaikesta huolimatta lataus ei onnistu, asiakaspalvelu auttaa. :relaxed: