Vastattu

Luottotiedoton ja puhelinliittymä

  • 14 December 2017
  • 4 kommenttia
  • 14906 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia
Heippa! Aiheesta varmaan jo monta aloitusta, mutta kysäsempä kuitenkin vielä että saako luottotiedoton puhelinliittymän ja jos saa niin millä ehdoilla? Takuumaksu tai onko jotain muuta?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mits 14 December 2017, 13:16

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Saa. Ilman vakuusmaksua jos kelpaa liittymä rajoituksilla (ei palvelunumerosoittoja, ei ulkomaan käyttöä jne. lisämaksullista). Ja jos maksaa (normaalisti) 100e vakuuden saa ihan normaalin liittymän.
Vakuusmaksun suuruus voi kuitenkin tapauskohtaisesti vaihdella ja voi olla jopa tilanne, ettei ilman vakuutta saa. Kaikki katsotaan aina maksuhistorian ja luottotietojen perusteella. 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +8
Saa. Ilman vakuusmaksua jos kelpaa liittymä rajoituksilla (ei palvelunumerosoittoja, ei ulkomaan käyttöä jne. lisämaksullista). Ja jos maksaa (normaalisti) 100e vakuuden saa ihan normaalin liittymän.
Vakuusmaksun suuruus voi kuitenkin tapauskohtaisesti vaihdella ja voi olla jopa tilanne, ettei ilman vakuutta saa. Kaikki katsotaan aina maksuhistorian ja luottotietojen perusteella. :)

toi on mielenkiinttonen rajote koska se estää soiton vaikka ajanvaraukseen 03 10023 numeroon
toi on yritysnumero eli ei kuulu paketteihin vaikka niin alusta voi kuvitella

Siis koskee Viihde numeroita. Minulla elisan liittymä ilman vakuusmaksua rajoitettuna. Et pysty siis tilaamaan ruokaa tai juomaa etkä soittamaan seksilinjoille yms.

Mutta valtakunnalliset numerot hyväksytään, koska ihmistä ei voi estää soittamasta esim. Päivystykseen, poliisilaitokselle taikka kelaan ja mitä näitä muita nyt on. 😊😊 Olen todella tyytyväinen, että Elisalla on tämä käytäntö. Meinaan aivan turha olisi edes unelmoidakkaan dnan tai telian liittymiä, koska he eivät tiedä tällaisesta toiminta tavasta sitten yhtikäs mitään!! JOTEN SUURI KIITOS ELISA:LLE KUN SUOTTE MEILLE ELÄMÄSSÄ JOSSAIN VAIHEESSA MOKANNEILLE TAIKKA NIILLE JOTKA EIVÄT OLE ITSE VOINEET EDES VAIKUTTAA LUOTTOTIETONSA MENETTÄNEILLE NORMAALIN LIITTYMÄN SAANNIN JA ARVOSTATTE MEITÄ SILLÄ TAVALLA NIINKUIN MUITAKIN IHMISIÄ ETTEKÄ ALEMPAAN KASTIIN KUULUVINA❤️❤️👍🏻

Mä en saa liittymää olen yrittänyt no sen tiedän syyn EV 

Osallistu keskusteluun