Vastattu

Puhelinnumeron vaihtaminen, mutta mahdollisimman vähän?

  • 7 January 2021
  • 4 kommenttia
  • 1500 katselukerrat

Tuli tarve vaihtaa puhelinnumeroa. Usean vuosikymmenen jälkeen tutun numeron vaihtaminen on kuitenkin aika iso kynnys. Olisiko mahdollista tai kenelle pitää maksaa että numeroa saisi vaihtaa vain yhden numeron verran että ei tarvitsisi opetella koko litaniaa taas alusta?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 7 January 2021, 11:37

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Uskoisin, että asiakaspalvelusta ehkä voivat tutkia, onko saatavilla yhtään lähellä olevaa numeroa. Itsepalvelunahan ainakin aiemmin tuo on tarjonnut joitain automaatilla valittuja ehdotuksia. Mut voi toki olla, että järjestelmä ei salli moista.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Eipä tohon valitettavasti konstia oikein ole :/ Uuden numeron jos tilaat niin siellä on liuta numeroita valittavana, todennäköisesti aika kaukanakin jo tässä kohtaa alkuperäisestä numerostasi. Tuon tarjonnan ulkopuolelta ei valintaa uudelle liittymälle pääse tekemään. Mikäli liittymälle taas tilaa numeronvaihdon asiakaspalvelun kautta (15 euroa kertaveloitus) niin sieltä tulee mikä uusi numero ihan sattumanvaraisesti eli vielä vähemmän mahdollisuuksia vaikuttaa siihen

Eipä tohon valitettavasti konstia oikein ole 😕 Uuden numeron jos tilaat niin siellä on liuta numeroita valittavana, todennäköisesti aika kaukanakin jo tässä kohtaa alkuperäisestä numerostasi. Tuon tarjonnan ulkopuolelta ei valintaa uudelle liittymälle pääse tekemään. Mikäli liittymälle taas tilaa numeronvaihdon asiakaspalvelun kautta (15 euroa kertaveloitus) niin sieltä tulee mikä uusi numero ihan sattumanvaraisesti eli vielä vähemmän mahdollisuuksia vaikuttaa siihen


Onpa valitettavaa, aika huono systeemi kun luulisi että tuollainenkin numeron valitseminen olisi mahdollista jos vain haluaisi sellaisen systeemin tehdä. Käsittääkseni numeron valitseminen on onnistunut ainakin joku kymmenen vuotta sitten vielä.

Käyttäjätaso 7

Onpa valitettavaa, aika huono systeemi kun luulisi että tuollainenkin numeron valitseminen olisi mahdollista jos vain haluaisi sellaisen systeemin tehdä.

Jos numero on ollut sinulla käytössä jo kauan , niin on kutakuinkin varmaa , että ne viereisetkin numerot ovat jollakulla toisella käytössä. Eikös se ole outoa , että haluat käyttöösi numeron , joka on jollakulla toisella käytössä???

Uusia numeroalueita avataan , kun vanhat täyttyy.