Vastattu

Tarkistatteko sopimukseni ehdot

  • 10 April 2024
  • 4 kommenttia
  • 127 katselukerrat

Hei, minulle tarjottiin parhaat olosuhteet DNA:lla. Aion siirtää numeroni ja irtisanoa sopimuksemme. Haluan tehdä tämän menettämättä rahaa. 18. huhtikuuta aion aktivoida uuden SIM-kortin ja 5 päivän sisällä yhdistän DNA. Tarkistatteko sopimukseni ehdot, onko tällainen siirto minulle ilmainen? En käyttänyt numeroani huhtikuussa, saanko laskun huhtikuusta? Kiitos. Y.T. Tyyne.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 10 April 2024, 19:33

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

ilmeisesti kyse on puhelinliittymän numeronsiirrosta.

operaattorit hoitaa numeronsiirron käyttäjän puolesta, ja käyttäjän ei pidä irtisanoa mitään. jotkut on tuon virheen tehnyt. tämä pätee myös mahdollisiin peruutuksiin ja winback vasta-tarjouksiin.

numeronsiirto voi maksaa mutta se riippuu kohde opraattroista, mikälainen sopimus on tehnyt. lähtevä operaattorit veloittaa vain jäljelle jääneet kk maksut ja käytöt.

numeronsiirrossa sitten alkaa satelemaan niitä vasta tarjouksia, jää sitten asiakkaan vastuulle ottaako vai ei, mutta alkaa niitä halvempia hintojakin tulemaan.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Tarkistatteko sopimukseni ehdot, onko tällainen siirto minulle ilmainen?

Elisa ei veloita numeron siirtymisestä pois asiakkaalta mitään ylimääräistä. Dna veloittaa liittymän avausmaksun 6,90 €, ellei tästä maksusta ole jotakin tarjousta meneillään.

 

En käyttänyt numeroani huhtikuussa, saanko laskun huhtikuusta? Kiitos. Y.T. Tyyne.

Kyllä saat, ellei kyseessä ollut kuukausimaksuton Latausliittymä.

Liittymän perusmaksut veloitetaan, käytti liittymää tai ei. Elisa veloittaa perusmaksut aina siihen päivään saakka, kunnes numerosi siirtyy Dna:lle.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

lasselusse ja irritus antoivatkin jo tyhjentävät vastaukset. Meillä ei ole määräaikaisia sopimuksia puhelinliittymissä, eli mitään veloituksia sinulle ei tule jos siirrät liittymän toisaalle.

Ikävä toki kuulla, että olet vaihtamassa toiselle palveluntarjoajalle. Kiitos joka tapauksessa asiakkuudestasi, ja tervetuloa OmaYhteisöön @Tyyne72!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

hyvä kun tuo määräaikaisuus tuli puheeksi. yksi nimeltä mainitsematon operaattori tykkää tehdä niitä.

määräaikaisuus ei estä numeronsiirtoa, mutta kuluttaja joutuu maksaa edellisen liittymän maksut määräaikaisuuden loppuun saakka uudella puhelinnumerolla. edellinen liittymä on kuitenkin toiminnassa.

 

 

Osallistu keskusteluun