Tarkka 5M >> Tarkka 100M päivitys vei multisimmin?

  • 13 May 2023
  • 2 kommenttia
  • 187 katselukerrat

Omaelisassa näkyi tarjous liittymäni päivitysmahdollisuudesta nopeampaan, vieläpä ilman kuluja ja etuhintaan. Tilasin päivityksen ja nyt kaikista päivityksistä tähän mennessä hyvin selvinnyt nopsa+-multisim palvelu katosi liittymän tiedoista. Alle euronpäivät lisäpalvelu kyllä pysyi. 

Lisäpalveluiden muutoksesta ei onneksi varoitettu.

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Netissä tapahtuvassa etäkaupassa on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Ota yhteyttä elisan asiakaspalveluun, jos haluat palata vanhaan ja pitää entisen MultiSIM-lisäpalvelusi. 

Saattaa olla niin, ettei juuri nyt viikonloppuna paikalla ole sellaista asiantuntijaa, joka palauttaisi liittymän entiselleen, mutta laita asia ainakin vireille ennen katumusajan päättymistä, jos koet sen tarpeelliseksi.

OT: Kyseinen klikkausansa näkyy mullakin. Tottakai käyttäjillä on monenlaisia tarpeita ja ne ovat joskus erilaisia. Itse koen hyötyväni enemmän usemmasta kortista samalla numerolla kuin suuremmasta liittymänopeudesta. Ja vastahan sitä nostettiin 1M → 5M maaliskuun alussa. :) 

 

Joo, chattailin juuri asiakaspalvelijan kanssa eikä "saa millään takaisin". Toki peruutusmahdollisuus sen varmaan toisi. Päädyin kuitenkin luopumaan tuplasimmistä jonka kuukausilisämaksu oli 13:90€, kun sain laajakaistani kautta "tuplakaistan 50M" hintaan 10€/kk. Sain vähän edukkaamman ja riittävän nopean liittymän tuon tuplasimmin tilalle.

Tuo tuplakaistakin on hauska, kun aiemmin luovuin viihteestä, menetin tuon tuplakaistaedun. Piti olla viihde niin sen sai, nyt riittääkin kun on laajakaista, joka minulle viihteestä jäi käyttöön.

Osallistu keskusteluun