Vastattu

Tekstiviestien siirto liittymän ja puhelimen vaihtuessa

  • 9 January 2023
  • 3 kommenttia
  • 1494 katselukerrat

Mikä on paras tapa siirtää tekstiviestit uuteen puhelimeen, kun operaattori ja puhelin vaihtuvat samaan aikaan?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi JV0600 9 January 2023, 17:08

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Riippuu siitä mihin ne tekstarit tallentuvat, sim-kortille vai puhelimen muistiin. Joissain luureissa tämän voi itse valikoista valita.

Mutta asiaan: jos sinulla tallentuu tekstarit sim-kortille niin siirrät sen sim-kortin uuteen luuriin ja kopsaat ne puhelimen toiminnolla puhelimen muistiin jonka jälkeen siirrät sen uuden operaattorisi sim-kortin uuteen luuriiin ja voit jälleen kopsata tekstarit sim-kortille jos niin haluat.

Jos taas tekstarit tallentuu puhelimen muistiin niin saat ne varmuuskopioitua SMS Backup & Restore -nimisellä Android-sovelluksella joka löytyy Google kaupasta ja on ihan ilmainen sovellus, samalla sovelluksella voit myös halutessasi lähettää tekstarit omaan sähköpostiisi. Sen lisäksi nuo tekstarit voidaan tallentaa puhelimen muistikortille. Tekstarit tallennetaan XML-muodossa jolloin niitä on helppo katsoa esim. www-selaimella, vaikka Firefoxilla.

Käyttäjätaso 7

Mikä on paras tapa siirtää tekstiviestit uuteen puhelimeen, kun operaattori ja puhelin vaihtuvat samaan aikaan?

Tuolla vaihtoehtoja ohjeineen:

https://fi.fonelab.com/resource/how-to-transfer-text-messages-to-new-phone-android.html

Kiitos tiedoista JV0600. Latasin ko. softan puhelimelle, muutama asetus piti hyväksyä jne. Hyvin näytti kopioivan kaikki puheluhistorian ja tekstiviestit Google Driveen. Odotellaan, että uusi liittymä avautuu ja saan Restore -toiminnolla palautettua kaikki…toivon mukaan. Varmuuden vuoksi kopioin kuitenkin ainakin viestit vanhan operaattorin kortille, jos homma ei toimi.

Osallistu keskusteluun