Vastattu

Tuplasim ja koputus

  • 27 April 2021
  • 1 kommentti
  • 879 katselukerrat

Puhelimessa on käytössä kaksi SIM - korttia; työ ja hlökohtainen. Jos puhun työsimillä puhelua, hlökohtaiseen numeroon ei saa yhteyttä. Ja tietysti toisin päin. Eikö näihin saa koputusta menemään ristiin ettei menisi tärkeät puhelut ohi. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 27 April 2021, 11:49

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Useimat dual-sim puhelimet ovat dual standby, eli molemmat sim-kortit toimivat samanaikaisesti vain valmiustilassa. Puhelun aikana vain yksi sim-kortti toimii kerrallaan.

Mikäli haluat, että molemmat kortit toimivat, etsi puhelin, joka on dual active, jolloin molemmat sim-kortit toimivat samanaikaisesti. Sellaisen löytäminen voi kyllä olla haastavaa, mieleen ei tule nyt yhtään sopivaa mallia.

Toinen vaihtoehto on tehdä jommasta kummasta liittymästä soitonsiirto toiseen liittymään, jolloin puhelut tulevat perille, mutta viestit jäävät edelleen odottamaan puhelimen palaamista valmiustilaan.

Muista, että siirtyneistä puheluista voi tulla puhelumaksuja. Elisan laskuliittymästä soitonsiirto toiseen Elisan matkapuhelinliittymään on maksuton, mutta muun operaattorin matkapuhelinliittymään tai mihin hyvänsä lankanumeroon, myös Elisan, on maksullinen. Toki, jos liittymässä on rajoittamaton kotimaan puhepaketti, sitten voit huoletta siirtää puhelut kotimaan normaaleihin puhelinnumeroihin.

Huomioithan, jos sinulla on epänormaali numero, kuten 010-, 020-, 029-, 030-, 039- ja 07-alkuiset, niin epänormaaleihin numeroihin siirtyneet puhelut eivät sisälly paketteihin, vaan niistä veloitetaan aina erikseen!